Oglas
· · Komentari: 0
kraljevska palata

Kraljica Elizabeta priprema zamak za praznike: Koliko jelki ima kraljevska rezidencija?

Kraljica Elizabeta će tokom ovog meseca da napravi važne promene u zamku Vindzor u kome je najviše i boravila tokom pandemije.

1636443085_profimedia-0638003711.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Svake godine, palata deli fotografije osoblja kraljevskog domaćinstva koje priprema zamak Vindzor za prazničnu sezonu u decembru.

Najvažniji događaji iz prošle godine uključuju postavljanje šest božićnih jelki u kraljevskoj rezidenciji, od kojih je jedna bila visoka čak 6 metara. Drvo norveške smrče je uzeto sa terena Velikog parka Vindzor, a dodato mu je 3.000 svetala i stotine crvenih i zlatnih ukrasa, piše britanski Hello.

Pročitajte još: ŠTA JE VAŽNIJE: MAMA ILI NOVAC? Princ Hari treba da se odrekne ugovora vrednog 100 miliona funti zbog "Kruninog" prikaza princeze Dajane, nakon reči njene bliske prijateljice (FOTO)

Bakingemska palata tek treba da potvrdi aranžmane za ovu godinu, a kraljica će navodno ugostiti svoju porodicu u Sandringemu za Božić. Prošle godine kraljica i njen pokojni suprug, vojvoda od Edinburga, prvi put su ostali u zamku Vindzor tokom praznika, posle 33 godine.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas