Oglas
· · Komentari: 0

Kraljica Kamila je naizgled uradila ovo u inat Megan Markl: Noseći modni brend, sa kojima je navodno vojvotkinja trebala da sarađuje

Dior-drama se nastavlja

1687417678_Kamila-i-Megan.png
Photo: Instagram printscreen/ pagesix
Oglas

Kraljica Kamila je nedavnim odabirom odeće ciljano išla na to da prozove Megan Markl, navodi Pagesix. Kako su mediji ranije prenosili, postojala je mogućnost da Vojvotkinja od Saseksa postane zaštitno lice ovog luksuznog brenda i tako zaradi milione, ali po svemu sudeći do te saradnje neće doći.

Ovome se po svemu sudeći obradovala Kamila, pa je brže bolje obukla potpuno beli Dior kaput i haljinu, samo nekoliko dana nakon što je objavljena vest da Markl ipak neće potpisati ugovor.

Iako vojvotkinja od Saseksa nije zvanično partner sa francuskom modnom kućom, ona je već godinama
njihov obožavatelj. Naime, ona je nosila dizajnerske komade po meri tokom svoje turneje u Maroku 2019. godine, na Kraljičin platinasti jubilej 2022. i na drugim zvaničnim izlascima.

Priča se da je Markl nosila čak i šminku ovog brenda na dan venčanja sa princom Harijem 2018, kao i 
na krštenju princa Arčija 2019.godine.

A bivša glumica nije jedina u kraljevskoj porodici koja favorizuje ovu luksuznu etiketu: princ Hari je, između ostalog, na krunisanju svog oca u maju nosio trodelno Dior odelo. A njegova pokojna majka, takođe je imala duboke veze sa brendom, a kuća je u njenu čast dala ime jednoj od svojih poznatih torbica- Lejdi Dior.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas