Oglas
· · Komentari: 0

LJUBAV U LONDONU: Tom Brejdi i Irina Šajk proveli su zajedno 48 sati u engleskoj prestonici (FOTO)

Ikona NFL-a Tom (46) i supermodel (37), proveli su nedelju i ponedeljak zajedno 'skriveni' u luksuznom hotelu u londonskom Mejferu

1692181510_Collage-Maker-16-Aug-2023-12-00-PM-6914.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Kako navodi DailyMail, Tom je stigao u ranim jutarnim satima u nedelju, da bi sa novom devojkom Irinom uživao u 48-časovnom romantičnom sastanku u Londonu, tokom vikenda. Par je primećen kako napušta isti hotel odvojeno.

Brejdi se pojavio u ležernom izdanju, blago razbarušene kose, noseći crni duks, farmerke i patike, na sporednom ulazu hotela, dok je Šajk izašla preko posebnog bočnog ulaza pet minuta ranije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

Irina je stigla u luksuzni hotel u ranim jutarnjim satima u subotu, jedan dan pre Brejdija.

Šajk se u Londonu pojavila u kožnim patalonama u kombinaciji sa gornjim delom sa grafičkim printom, kaputom i kožnim čizmama, dok je lice skrivala velikim naočarima.

NJihova romansa prvi put je izašla na videlo krajem prošlog meseca, kada su ih fotografi uhvatili kako se smeju u njegovom autu, i deluju veoma opušteno, nakon što su zajedno proveli noć u njegovoj vili u Los Anđelesu.

Foto: Profimedia

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas