Oglas
· · Komentari: 0
VASPITANJE

Megan započela novi biznis, a Australijanci joj se smeju (FOTO)

Megan Markl je najavila da će objaviti knjigu za decu pod imenom "Klupa", ali javnost to nije dobro primila.

1620202242_hm.PNG
Foto: Pinterest/ screenshot CBC News: The National
Oglas

U knjizi "Klupa" Megan je pisala o posebnoj vezi koja se razvija između oca i sina, Harija i Arčija. U knjizi piše o svojoj perspektivi, odnosno o tome kako je kao majka posmatrala ovu toplu vezu oca i sina. Međutim, ni ovaj njen biznis nije prošao bez kritika.

Pročitajte još: Tito je znao, a vidovnjakinja najavila: ZLATNA VODA u Zmajevu otkriva Atilin grob

Vojvotkinja od Saseksa šta god da počne da radi dočekaju je "na nož"! Ona je, do sada, promenila 11 zanimanja, a pošto je sa Harijem napustila Veliku Britaniju u SAD je odlučila da pozajmi glas u crtanom filmu, radi kao producent, uspešno je prodala stolice na kojima je dala intervju za Opru, a sada planira da se oproba kao dečiji pisac.

Pored knjige, Megan objavljuje i audio knjigu!

Međutim, u Australiji, koja i dalje pripada engleskoj kraljici, nisu sa oduševljenjem primili ovu vest. U emisiji "Australia Today" Alison Langdon nije se pohvalno izrazila o novom biznisu glumice serije "Odela". Alison je uporedila knjigu vojvotkinje od Saseksa sa ostalim dečijim autorima i zaključila je da je kvalitet daleko od Roalda Dala ili Džej Kej Rouling.

I Čarls je pisac!
Princ Čarls je napisao priču "Starac Lohnagara" i objavio je zbirku priča koje je pričao mlađoj braći. Sara Ferguson, prva "crna ovca" porodice takođe je objavila knjigu dečijih priča!
Zamislite glas Megan dok vozite kola sa detetom!

Alison je kritikovala banalne rečenice u knjizi, a zapitala se i kako li će zvučati audio knjiga, pošto Megan planira i to da uradi!

- Da li možete da zamislite išta bolje? Zamislite scenu, mama kuva ili vozi, a dete uživa u visokoumnim rečenicama i boji glasa Megan Markl - rekla je sarkastično voditeljka, majka dvoje dece. 

Pročitajte još: Mesečni horoskop 1: OVAN neka uvuče rogove, Blizance će izdati voljena osoba, a Devica neka zaključa novčanik

Knjiga je ustvari razvijena priča od poeme koju je Megan napisala Hariju za Dan očeva.

- Sumnjam da vojvoda i vojvotkinja jedan drugom u slobodno vreme pišu poeziju. Zamislite ih kako pišu pesme - rekao je Karl Stefanović, drugi voditelj i ceo studio se smejao.

"Moja želja je da se svaka porodica nađe u ovoj knjizi", napisala je Megan.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas