Oglas
· · Komentari: 0

METODA koju Tom Kruz koristi da bi zadržao mladalački izgled: Mnogi su se zgrozili - u pitanju je IZMET ove životinje

Holivudski glumac ima 60 godina, a izgleda mnogo mlađe zbog ovog pilinga

1662988685_profimedia-0712152926.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Holivudski glumac Tom Kruz je zakoračio u sedmu deceniju života, a mnogi komentarišu kako izgleda mnogo mlađe. Tajna njegovog izgleda je u veoma nesvakidašnjem pilingu koji koristi.

Mnogi su pretpostavili da glumac ubrizgava botoks, međutim, on je to demantovao i otkrio koju metodu zapravo koristi.

Estetski hirurzi smatraju da Tom ne treba da koristi injekcije protiv bora jer one imaju kontra efekat na njegovom licu.

"Čini se da je Tom preterao s injekcijama protiv bora i filerima, što je zapravo negativno uticalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lica pacijenta, rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled", rekla je jednom prilikom vrhunski estetski hirurg Nila Raja. 

Pročitajte još: Princ Hari emotivnim rečima oprostio se od bake, kraljice Elizabete: Prisetio se trenutaka kada je prvi put srela njegovu decu

Tom Kruz se opredelio za prirodnu metodu. On ide na skup tretman koji podravumeza korišćenje ptičijeg izmeta u ovu svrhu.

"Tom se ne bavi botoksom ili operacijama, ali posvećuje veliku pažnju svim novim prirodnim tretmanima. Nedavno je počeo da eksperimentiše sa tretmanom ptičijeg izmeta, tačnije slavuja, a to mu je preporučio holivudski prijatelj i rezultati su bili fantastični", rekao je izvor za strane medije.

Ova metoda uključuje mešanje izmeta slavuja sa pirinčanim mekinjama i vodom, a smesa se nanosi na lice kao maska.

"Tom ne smatra da je maska od ptičijeg izgleda čudan tretman. Zapravo, on ističe da postoje mnogo luđi i neobičniji hirovi i metode", objašnjava izvor.

U nekim medijima je bilo navoda da bračni par Viktorija i Dejvid Bekam koriste istu metodu.

Stručnjaci objašnjavaju da je ova metoda jako korisna jer izmet slavuja deluje kao piling koji izbacuje prljavštinu i dodaje sjaj. 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas