Oglas
· · Komentari: 0

"MUŽ NIJE PRIČAO SA MNOM PET DANA": Suzana Mančić je prolazila kroz težak period u braku kada se slikala za naslovnicu "Plejboj" časopisa

Suzana Mančić otkrila kako je njen muž reagovao kada je izašao broj "Plejboja" na kojoj je ona bila na naslovnoj strani

1706535916_Foto-Ataiamges.rs-Suzana-Mancic1.jpg
Foto: Ataiamges.rs
Oglas

Suzana Mančić je godinama prisutna u javnosti, kako kao voditeljka, tako i zbog svog privatnog života. Kao studentkinja prava, počela je da peva i muzika joj je bila i ostala najveća ljubav, a mnogi je pamte kao 'loto devojku', ali i po naslovnici za "Plejboj" u 49. godini.

''Hrvatski Plejboj sam odbila...''

Kao 48-godišnjakinja je 2004. godine pozirala za srpski Plejboj, a svega nekoliko godina ranije stizale su joj ponude od hrvatskih urednika.

- To je bila prva ponuda i mogla sam dobiti dobar honorar, ali sam bila stidljiva, imala sam i dvoje djece. Međutim, kasnije se otvorio srpski Plejboj i urednica je bila Duška Jovanić. Ona je znala kako će me 'kupiti'. Rekla mi je: 'Samo posebne žene pomiču granice, samo one pametne i hrabre'. Tu sam se ja pronašla. Ja se ponosim time i mislim da sam Plejboju dala što mu treba. Skinula sam se, bilo je vrlo sofisticirano i umetnički. Ekipa je bila divna, fotografije su bile jako estetske, samo mi se naslovna strana nije svidela. Nekako je bila sivkasta - ispričala je i objasnila kako je porodica reagovala na naslovnicu kultnog časopisa.

- Skandal strašan. Muž nije sa mnom pričao pet dana. Već mi je ranije rekao, kada bismo pričali na tu temu, da će se razvesti. Bili smo na letovanju kada je izdanje izašlo, i nazvala sam mamu da pošalje rođaku da kupi. Majka se šokirala, jer nikome nisam rekla za to. Onda me nazvala i rekla mi: 'Lilice, ja se ponosim tobom'. Meni je njena podrška oduvek bila najvažnija - zaključila je Suzana.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas