Oglas
· · Komentari: 0

"Ne prođe dan da ne pomislim na njega": Prisila Prisli ne zaboravlja Elvisa ni 46 godina nakon njegove smrti

Prisila Prisli je otkrila da nije prestala da razmišlja o Elvisu ni 46 godina nakon njegove smrti

1702293088_profimedia-0803312071.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Nekadašnji par je bio u vezi 13 godina pre nego što su se razveli 1973. godine.

NJihova veza je privukla veliku pažnju tokom godina i bila je tema njenih memoara "Elvis i ja". Prisila je sada govorila o svom pokojnom bivšem mužu u intervjuu za Sandej Tajms koji je objavljen ovog vikenda. Rekla je da ne prođe dan da ne pomisli na Elvisa.

- Iskreno, ne prođe dan kada ne pomislim na njega. Prošle nedelje sam videla košulju i skoro sam mogla da čujem sebe kako govorim: "Elvis bi to voleo".

Prisila je dodala da provodi vreme u njegovom bivšem prebivalištu, Grejslendu, jer može „tamo da oseti njegov duh“, ali uglavnom živi na Beverli Hilsu.

- Da li sanjam Elvisa? Naravno. Kada je neko bio tako veliki deo tvog života, to će se sigurno dogoditi. Živeti s njim nije bilo lako, ali mislim da nikada neću naći nekoga koga volim koliko sam volela njega.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas