Oglas
· · Komentari: 0
MIROVANJE

NIJE JOJ LAKO: Kraljica Elizabeta dobila loše vesti - Doktori joj zabranili da "CIRKA"! (FOTO)

Prema izveštajima, kraljica je odustala od martinija i džina na savet doktora.

1635156261_profimedia-0638750241.jpg
FOTO: Profimedia
Oglas

Ona i dalje obavlja lake dužnosti, ali se navodi da je „slomljena“ i da je „odustala od džina za ručak i večernjeg martinija“ nakon što je dobila savet od svog doktora, tvrdi se.

Pročitajte još: ZASTAJE DAH: Anđelina Džoli ponela SEKSIPILNU mrežastu haljinu, ali su je ćerke NADMAŠILE kombinacijama, svaka u svom stilu! (FOTO)

Neophodan odmor

Ranije ovog meseca OK je izvestio da je od nje zatraženo da se odrekne pića.

Sada izvori kažu za Sandej Tajms da će umesto toga gledati televiziju sa svojom prijateljicom Mabel Anderson. Uživa u druženju sa 95-godišnjom kraljevskom dadiljom koja se brinula o kraljičinoj deci.

Jedan izvor je rekao: „Kraljica joj se ponekad javi, a Mabel ode i sa njom gleda televiziju. Veoma su prijatne. ”

Mediji su izvestili da je 95 -godišnji monarh "iscrpljen" i da su njeni privatni planovi bili na pauzi, kao i njena javna angažovanja u poslednjih mesec dana. List je izvestio da je „stalno ruča i večera sa porodicom i prijateljima, jer kraljica ne želi da večera sama“.

Izvor je rekao: „Dobro je, ali joj je potreban odmor - štedi energiju".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas