Oglas
· · Komentari: 0

Oglasio se Silvester Stalone nakon navoda o razvodu zbog psa: "Nismo prekinuli brak na tako trivijalnoj raspravi"

Nakon što se u stranim medijima pojavila vest da se slavni glumac, Silvester Stalone, razvodi od supruge Dženifer Flavin nakon 25 godina braka oglasio se i sam glumac

1661429040_profimedia-0716471535.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Dženifer Flavin podnela je u petak zahtev za razvod braka od Silvestera Stalonea. Sada se oglasio i sam glumac i potvrdio ove navode, ali kaže da razlog razvoda nije u piranju neuspeli dogovor u vezi sa psom, kako se navodilo.

Pročitajte još: Da li je ovo početak nove romanse? BRED PIT viđen na ručku sa 27 godina mlađom manekenkom (FOTO)

- Nismo prekinuli vezu na tako trivijalnoj raspravi. Samo smo krenuli u različitim pravcima. Ja najviše poštujem Dženifer. Uvek ću je voleti. Ona je neverovatna žena. Ona je najlepše ljudsko biće koje sam ikada sreo - iskreno je rekao Stalone za TMZ.

NJegova uskoro bivša supruga, Dženifer, takođe se oglasila i rekla da je istina je podnela zahtev za razvod:

- Tužna sam što mogu da objavim da sam posle 25 godina braka podnela zahtev za razvod od svog muža Silvestera Stalonea. Iako više nećemo biti u braku, uvek ću ceniti život koji smo delili i znam da smo oboje posvećeni našim prelepim ćerkama. Tražim privatnost za našu porodicu dok prijateljski idemo dalje - rekla je Flavin za People.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas