Oglas
· · Komentari: 0

Ona je ponovo postala najpraćenija žena na Instagramu: Prestigla je Kajli Džener (FOTO)

Bivša Diznijeva zvezda broji preko 380 miliona pratilaca

1677159450_profimedia-0749006343.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Selena Gomez je nadmašila Kajli Džener i ponovo postala najpraćenija žena na Instagramu.

Selena (30) je ranije bila najpraćenija žena, ali ju je 2019. prestigla Arijana Grande, a onda ih je obe sustigla Kajli Džener.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Iako ima milione pratilaca, Selena je nedavno rekla za Vaniti Fair da se povukla sa društvenih mreža i da ima samo aplikaciju TikTok. Zvezda je dodala da su je povredili "zlobni" komentari i da je izgubila vreme na mrežama. Ona je sada stvorila sistem u kome ima pomoćnike koji su "prepreka" između nje i negativnih komentara.

- Bila sam anksiozna. To je bilo gubljenje mog vremena. Postoje divne stvari u vezi sa društvenim medijima - povezivanje sa fanovima, gledanje koliko su srećni i uzbuđeni i njihove priče. Ali obično se to filtrira za mene sada. Napravila sam sistem. Sve što radim šaljem svom pomoćniku koji ih postavlja -  objasnila je Selena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

BONUS VIDEO

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas