· · Komentari: 0
KRALJEVSKA PORODICA

Otac Megan Markl u RATU sa Oprom: Ona samo iskorišćava moje dete i zeta

Otac Megan Markl nije imao reči hvale za poznatu voditeljku.

1623662908_pjimage--4-.jpg
foto: EPA/Printskrin/Jutjub/ 60 Minutes Australia

Tomas Markl, otac bivše vojvotkinje od Saseksa, Megan Markl, optužio je poznatu voditeljku Opru Vinfri za zloupotrebu i iskorišćavanje njegove ćerke i princa Harija.

Naime, prema njegovim rečima, on misli da su Megan i Hari iskorišćeni tokom poznatog intervjua sa Oprom, koji je objavnjen pre dva meseca.

Pročitajte još: PRINC HARI "ponižen" na izložbi organizovanoj u čast princeze Dajane! Organizatori se pravdaju "administrativnom" greškom (FOTO)

Tomas, koji godinama ne razgovara s ćerkom Megan, sada tvrdi da je Opra iskoristila par u korist vlastite karijere.

Poret toga, Tomas je istakao da je princ Hari u jako lošem stanju i da nije u redu koristiti ga zarad popularnosti.

„Mislim da ih koristi za izgradnju svojih novih emisija. Mislim da ona iskorišćava vrlo oslabljenog čoveka i tera ga da govori stvari koje jednostavno ne biste smeli da govorite na televiziji“, rekao je Tomas u emisiji „60 Minutes Australia“.

Hari i emotivno rastrojstvo

Nakon emitovanja poznatog intervjua, Hari je ponovo razgovarao s Oprom u emisiji „The Me You Can’t See“, u kojoj je progovorio o ličnim borbama nakon smrti njegove majke princeze Dajane, 1997. godine.

Šokirao je gledaoce izjavom da je posegao i za porocima, pa su mu droga i alkohol pomogli u prevazilaženju strašnih trauma iz detinjstva.

Pročitajte još: "Dobijao sam panične napade! Drogirao sam se i opijao": Princ Hari prvi put progovorio o najgorem periodu u svom životu i psihičkim problemima!

"Bio sam spreman da pijem i da se drogiram, da isprobavam i radim stvari koje su činile da manje osećam" naveo je, misleći na težak period nakon smrti majke, princeze Dajane.

"Za jedan dan ili subotu veče popio bih dozu za sedam dana, ne zato što sam uživao, već zato što sam pokušavao da zamaskiram bol" opisivao je period svojih kasnih 20-ih godina, koji je izgledao kao noćna mora.

Priznao je da je imao i napade panike i jaku anksioznost, a pomoć je tražio tek nakon 4 godine, kada je shvatio da će izgubiti i voljenu Megan ako se ne sredi.

 

Govoreći o uspomenama iz detinjstava, dok je vreme provodio sa mamom, rekao je sledeće:

"Kad god smo zajedno bili u automobilu, paparaci su nas jurili, a mama gotovo da nije mogla da vozi od suza u očima".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.