· · Komentari: 0
OTVORENO

Poznata voditeljka progovorila o BORBI SA RAKOM

Voditeljka je uspela da pobedi opaku bolest.

1602851155_ivona-pantelic.jpg
Foto: YouTube printscreen /RTS

Ivona Pantelić, voditeljka Dnevnika na RTS-u, progovorila je borbi koju je vodila sa rakom dojke.

Pročitajte još: NJegov put ka zvezdama prekinula je tragedija: 13 godina od smrti Tošeta Proeskog (FOTO)

U jednom intervjuu, otkriva da je slučajno otišla na mamografiju i to na nagovor svoje drugarice i koleginice, lektorke Slađe i time spasila sebe: - Ja, recimo, ne bih ni otišla na mamograf da moja drugarica i koleginica, lektorka Slađa, nije bila uporna. Mislila sam da je dovoljno što redovno idem na pregled i ultrazvuk. Hajde Ivona, nije odustajala kada je stigao pokretni mamograf. Pošto nisam imala pedeset godina, i po protokolima nisam spadala u rizičnu gupu, nisu me stavili na spisak. Na kraju, ona je običnom olovkom upisala moje ime i tako mi produžila život - rekla je Ivona i dodala:

- Strepela sam kako će vesti prihvatiti oni kojima je iskreno stalo do mene. S druge strane nervirali su me komentari "strašno" ili "pa, kako je to moguće", izgovoreni tek da bi se nešto reklo. Bežala sam od sažaljenja. Istančaju se osećaji, u deliću sekunde sam mogla da prepoznam šta ko misli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍑#rtsordinacija #rts 🍒@popovicmari hvala @balasevic_official @ivan_veljic 😍

A post shared by Ivona Pantelic (@ivonapantelic) on

Na veliku sreću, uspela je da pobedi opaku bolest i vrati se na male ekrane, a opisala je i trenutak, kada joj je doktor saopštio da je zdrava: - Nezaštićeno, kao da nemam krov nad glavom. Deset meseci sam neprekidno trčala na neke preglede, terapije, kontrole.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.