Oglas
· · Komentari: 0

Promenila lični opis: Iako se izdvajala svojom specifičnom lepotom, Edita Aradinović je posle operacija neprepoznatljiva (FOTO)

Novim slikama sa aerodroma, pevačica je sve prisutne ostavila bez teksta

1684843226_b0bda96ce80f7edbfe6ef6393f731a709c34d95c.jpg
Photo:Instagram printcskrin/ editaaradinovic
Oglas

Iako spada u zvezdu mlađih generacija, i inovatora na domaćoj sceni, kako u muzičkom smislu tako i u estetici, pevačica je očigledno preterala sa plastičnom hirurgijom i ne liči više na sebe.

Foto: ATA

Naime, nedavnim pojavljivanjem na beogradskom aerodromu, bilo je očigledno da je Edita imala estetske korekcije na licu, posle kojih je njena mimika bila ograničena. Ona se pojavila sa dugom crnom kosom, koja je mnogima zaličila na periku, i sa potpuno drugačijim nosom, koji je promenio fizionomiju njenog lica.

Foto: ATA

Poznato je da je njena sestra Indi takođe veliki poklonik esteskih korekcija, pa je tako prilikom operacije smanjenja želudca imala velikih komplikacija. Ona je i nedavno doživela neprijatnost, kada je joj je pukao silikon pa je još jednom završila na operacionom stolu. Tom prilikom, ona je izjavila:

- Operacija je bila baš teška, oporavak još teži. Ali od aprila krećem sa nastupima, do tada će sve doći na svoje i u životu više nemam nikakva očekivanja. Samo dajem. Koliko dam, toliko neka mi se vrati. Kada se previše očekuje, onda možeš i da se razočaraš - završava ona.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas