Oglas
· · Komentari: 0
ISPOVEST

"Sa 25 su mi rekli da NE MOGU da imam dece": Mina Kostić ogolila DUŠU, i progovorila o teškom razdoblju

Pevačica Mina Kostić otkrila je nepoznate detalje iz života.

1638804357_mina-kostic.png
Foto: Printskrin/Jutjub/TOXIC TELEVISION
Oglas

Pevačica Mina Kostić odlučila je da progovori o teškom životnom periodu koji je iza nje, pa je otkrila da je utehu našla u veri.

Kako i sama navodi, već dugi niz godina okrenuta crkvi i religiji, i svoju ćerku Anastasiju, koju je dobila sa pevačem Igorom Kostićem, poznatijem kao Igor X, vaspitava u tom duhu.

Pročitajte još: Seka Aleksić iskreno o borbi za potomstvo: "Zatrudnela sam uz pomoć ULJA SVETOG NEKTARIJA"

- Idemo često u crkvu i učim je da veruje u Boga. Na kraju sve ono što se meni desilo i da nisam Boga molila da dobijem dete, jer mi je rečeno sa 25 godina da ne mogu da rodim, a onda se desilo čudo. Ja sam uvek molila Boga da rodim jednu devojčicu baš onakva kakva je ona i Bog mi je to uslišio - otkrila je pevačica za "Kurir".

Mina Kostić je istakla i kako ima jako dobar odnos sa ćerkom, te da je Anastasija devojčica kakva se samo poželeti može.

- Želela je da bude model, pa sam je upisala u školu. Ima visinu i tako je građena - otkrila je pevačica.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas