· · Komentari: 0

Sad je jasno zašto je nestala sa društvenih mreža: Dženifer Lopez najavila novi album - "OVO SAM JA...SADA" (VIDEO)

Novi projekat označava deveti studijski album popularne pevačice i povratak pisanju pesama i produkcijI

1669459618_3e1fab11baf917515a942d9d1bd052157ee3ce02.jpg
Foto: Epa

Dženifer Lopez je na kratko nestala sa društvenih mreža. NJen profil na Instagramu je potamneo, a fotografije su izbrisane. NJeni fanovi su se pitali šta se krije iza ovoga, a onda je Dženifer objavila video koji je rešio misteriju. Objavljuje novi album.

 Album je najavila tačno dvadeset godina nakon objavljivanja albuma "Ovo sam ja". Novi će prema simbolici nositi naziv, "Ovo sam ja... sada".

Pročitajte još: ŠAKIRA NAPOKON PREBOLELA RAZVOD, poručuje MUŠKARCIMA: ''NEŽENJE! IZAZOV da izađete iz kutije i stignete na vreme'' (VIDEO/VIDEO)

U kratkom snimku pokazala je kako se se transformiše. Iz mlade pevačice i snimka iz 2002. godine, prelazi u Džej Lo iz 2022. godine. 

- Ovo sam ja tada, ovo sam ja sada - napisala je kratko u opisu na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

U znak proslave, glumica i pevačica je rekonstruisala originalni omot albuma za 2022. Nazivi pesama imaju veliku simboliku za pevačicu. Označavaju njeno životno putovanje i emocije kroz koje je prolazila dve decenije.

Album ima trinaest pesama. One uključuju njen odnos sa glumcem i opisuju sled događaja do konačnog pronalaska puta do ljubavi.

Pročitajte još: Uvek je bila pod lupom javnosti: Ćerka Toma Kruza i Kejti Holms je porasla, danas ovako izgleda (FOTO)

- Radi se o tome da nada, vera i prava ljubav nikada ne umiru - navodi se u saopštenju, prenosi People.

Lopez je ranije album iz 2002. nazvala svojim omiljenim albumom.

- Svi albumi su mi veoma posebni, ali "Ovo sam ja". To je moj omiljeni album, najbolji koji sam ikada napravila… do sada!“.

BONSU VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.