Oglas
· · Komentari: 0

Salma Hajek objasnila kako se bori protiv negativnih reči: "Osnažimo jedni druge"

Salma Hajek je kao javna ličnost često na meti negativnih komentara, ali kaže da ima rešenje koje želi da podeli sa drugima

1684417958_profimedia-0773184860.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Maj je mesec svesti o mentalnom zdravlju, a Salma Hajek koristi svoju platformu da sa preko 24 miliona pratilaca na društvenim mrežama podeli mudre savete o borbi protiv maltretiranja i davanju prioriteta brizi o sebi.

Meksička glumica je na Instagramu objavila video snimak na kojem govori o tome kako negativne reči nemaju moć nad nama osim ako im ne dozvolimo da utiču na naše emocije, piše Hola.

- Vaše mentalno blagostanje zaslužuje da se ceni. Ovog meseca svesti o mentalnom zdravlju, hajde da se ujedinimo protiv maltretiranja i osnažimo jedni druge da prigrle brigu o sebi, ljubav i lečenje - napisala je uz video.

Salma je podelila na koji način se ona bori sa negativnostima:

- Ako počnem da te vređam na drugom jeziku, ne osećaš ništa. Ne znače vam ništa, jer ste vi taj koji im daje značenje. Uzmite njihove reči, oduzmite vrednost reči i spustite ih na pod. Ako to oduzmete, padaju na zemlju. Nikad te ne mogu dodirnuti - savetuje poznata holivudska glumica.

BONSU VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU



 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas