Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Sin Marine Tucaković progovorio 40 dana nakon majčine SMRTI: "Ovo je jedan od njenih poslednjih velikih tekstova" (FOTO)

Laća Radulović kao što je i obećao, nakon 40 dana od majčine smrti, odlučio je da iznese pojedine detalje iz života Marine Tucaković

1635843464_marina.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Sin Marine Tucaković, nakon njene smrti, izjavio je da će nakon 40 dana otkriti mnoge tajne, izmeđuostalog, saznaće se ko je ostao dužan pare, ali je isto tako i konačno otkrio, koji je poslednji veliki hit napisala.

Pročitajte još: ČOKOLADICE,NOVINE I KAFA NA GROBU: Danas se navršava 40 dana od SMRTI Marine Tucaković - Da li će Laća progovoriti?

Poslednji tekst napisala je za Anu Nikolić

Nakon Marinine smrti, mnogo se nagađalo koji je poslednjih tekst koji je napisala. Javljali su se mnogi pevači, ali je sada istina izašla na videlo, a to je upravo uradio njen sin na svom Instagram profilu. Laće je objavio  rukopis iz njene sveske, poslednjeg teksta koji je napisala. U pitanju je pesma "Klinika", koju je snimila Ana Nikolić.

Foto: Instagram printscreen/laccaofficial

- Na fotografiji je rukopis prve verzije pesme "Klinika", jedan od njenih poslednjih velikih tekstova, koju inače izvodi Ana Nikolić - stoji u opisu fotografije rukopisa.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas