Oglas
· · Komentari: 0
RAZVOD

Skandal ili dobro smišljena manipulacija: Anđelina Džoli ima "dokaze" da je Bred maltretirao porodicu

Anđelina Džoli tvrdi da ima dokaze kojima će pokazati da je bila žrtva žestokog nasilja u kući.

1616052346_h_53028650.jpg
Foto: EPA
Oglas

Anđelina Džoli je optužila bivšeg muža Breda Pita za nasilje u kući. Ona je 12. marta u sud odnela dokaze koji će potvrditi njene reči. Anđelina i Bred se razvode još od septembra 2016. godine i novi dokazi bi mogli da daju "novo svetlo"  brakorazvodnoj parnici.

Pročitajte još: Tajna savršeno oblikovanih ruku Dženifer Aniston: Ovako izgleda trening poznate glumice (VIDEO)

Izvor koji je dobro upućen u njihovu situaciju tvrdi da je od početka razvoda Anđelina agresivno napadala Breda i "ocrnjivala" njega kao supruga i oca, a ovi "novi dokazi" su najbolji primer toga. Anđelina nije prezala ni od čega, pa ni od toga da njihovo petoro maloletne dece uključi u razvod i dovede u sud kako bi dali izjavu ih je Bred maltretirao.

Izjave su dali Paks (17), Zahra (16), Šiloh (14) i blizanci Knoks i Vijen (12):

Anđelina i Bred su bili u braku samo dve godine pre nego što su podneli zahtev za razvod septemba 2016. godine.

Pročitajte još: Ovako je nastala čuvena scena u MAROTONCIMA: Pavle Vuisić je čekao 20 godina da se osveti Bati Stojkoviću (VIDEO)

Suđenje je krajnje teško, jer je od samog početka Anđelina osporavala Bredu starateljstvo nad decom. Glumac je, čak, bio pod istragom zbog navodnog incidenta koji se dogodio sa Medoksom, koji je tada imao 15 godina. Incident se, navodno, dogodio u privatnom avionu, a istražitelji ništa nisu dokazali i Bred je potpuno oslobođen svih optužbi.

Optužila ga je da je nešto imao sa Medoksom u privatnom avionu. Nikada ništa nije dokazano.

Uprkos tome što je bio oslobođen svih optužbi Bredu opet nije dozvoljeno da viđa decu. Sudija je tek 2018. godine naredio Anđelini da mora da obezbedi da deca provode dovoljno vremena sa ocem. Bred je tako dobio delimično starateljstvo nad decom.

Pročitajte još: Slavna pevačica šokirala potresnom izjavom: "Izgubila sam nevinost silovanjem" (VIDEO)

Paru je naloženo da decu isključe iz suđenja, ali Bred je i dalje imao problema sa Anđelinom kako bi viđao decu.

Oktobra 2020. godine brakorazvodna parnica Breda i Anđeline je konačno stigla do suda i glumac je zatražio podeljeno starateljstvo nad decom. Međutim, Anđelinin advokat Prija Sopori je u dgovoru sa glavnim glumičinim advokatom Samantom Blei, podnela zahtev da se povuče sa slučaja i onda je opet otkazan izlazak pred sudijom!

Pročitajte još: Od kada je čuo da se razvodi, ovaj reper je bacio oko na Kim Kardašijan (FOTO)

Nova dokumenta koja je Anđelina podnela, bez obzira da li su tačni ili ne, samo znače da će opet dođi do odlaganja suđenja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas