Oglas
· · Komentari: 0

Svet priča o vezi Toma Brejdija i Irine Šajk: Upoznali se na venčanju prijatelja, a evo šta ih je otkrilo

Slavni NFL igrač Tom Brejdi (45) izgleda da je našao novu ljubav

1690282487_Collage-Maker-25-Jul-2023-12-50-PM-6504.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kako pišu amrički mediji Tom uživa u vezi sa  supermodelom Irinom Šejk.

- Ovo je nešto novo i trenutno je potpuno ležerno - rekao je izvor za Pejdž Siks.

Penzionisani kvoterbek NFL-a i ruska lepotica proveli su vikend zajedno u Brejdijevom domu u Los Anđelesu. Dvojac je fotografisan kako flertuje u svom rols-rojsu, kao i kako ide u šetnju.

Tom i Irina su se upoznali u junu na raskošnom venčanju zajedničkih prijatelja na Sardiniji.

Priče o novoj ljubavi su počele prošlog petka kada je Tom Brejdi došao u hotel Hotel Bel Er po Irinu, a zatim su otišli do njegove kuće gde su proveli celu noć. Ona je iz njegove vile izašla tek sledećeg jutra, a čak se zna i tačno vreme- devet sati i 30 minuta. Nakon što je novu ljubav ostavio u hotelu, vratio se po manekenku istog dana popodne. Uslikani su kako je nežno miluje po licu u njegovim kolima, piše TMZ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Podsetimo, Žizel Bundšen i Tom Brejdi su se rastali pre dve godine, a imaju dvoje dece, sina Benjamina (13) i ćerku Vivijan (10), dok Irina ima ćerku Leu sa glumcem Bredlijem Kuperom koja je rođena 2017. godine, a rakisnuli su 2019.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas