· · Komentari: 0
SRPSKI TEKSTOPISAC

Ujedinjene u bolu zbog Marine Tucaković: Ceca i Jelena KARLEUŠA neutešne zbog smrti zajedničke prijateljice (FOTO)

Slavna Marina Tucaković preminula je večera u 67. godini života

1632080670_ceca.png
Foto: InstagramScreenshot/cecaraznatovic

Marina Tucaković izgubila je bitku posle teške bolesti u 67. godinu. Najpoznatiji srpski tekstopisac poslednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena pošto joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus.

Pročitajte još: SA OLIVEROM MANDIĆEM BILA U VEZI 4 GODINE: Verovali ili ne, ona je vlasnica OVIH HITOVA, zato je i bila KRALJICA! (VIDEO)

Najpre se oglasila i Ceca Ražnatović, kojoj je Marina napisala najveće hitove.

Pročitajte još: Nije želela da se PREDA! Evo kada se Marina TUCAKOVIĆ poslednji put pojavila u javnosti (FOTO)

- Zanemela sam! Iza nje je duga, mučna borba! I koliko god da smo svi znali ozbiljnost situacije, ja reči nemam! Otišla je jedna vanserijska duša, žena koja je od svake situacije pravila poeziju, neko na čiji rad niko nije ostao imun, a mi koji smo je imali za prijatelja možemo sebe da smatramo privilegovanim! Marina moja draga, odmori svoju dušu i znaj da ćes zauvek biti voljena od svih nas - napisala je Ceca.

- Maki moja… tražim reči… U ovom usranom životu punom bola, patnje i tuge ti si ostavila najlepši trag…A za to je valjda vredelo živeti… Hvala ti za sve - napisala je Jelena Karleuša.

Pročitajte još: SA OLIVEROM MANDIĆEM BILA U VEZI 4 GODINE: Verovali ili ne, ona je vlasnica OVIH HITOVA, zato je i bila KRALJICA! (VIDEO)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.