· · Komentari: 1
POSAO I LJUBAV

VERENA ZA REDITELJA SERIJE: Glumica Tanja Pavlović otkrila kako na to gledaju kolege iz "Igre sudbine" (FOTO)

Glumicu Tanju Pavlović publika je upoznala u drugoj sezoni serije "Igra sudbine", kao sekretaricu glavnog negativca Ritera.

1643976152_pjimage---2022-02-04T125735.845.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/tajci_tajci__

Većina publike popularne serije ne zna da je, u privatnom životu, Tanja verena za kolegu iz serije.

Ona je u srećnoj vezi sa Markom Jovičićem, koji je i ispred i iza kamera "Igre sudbine". On je u drugoj sezoni bio kasting direktor i tumačio je lik Jamezdina, dok je u trećoj sezoni i jedan od reditelja serije.

- Na snimanjima smo svi jednaki i nemam apsolutno nikakve protekcije zbog toga što mi je verenik reditelj. Kada smo snimali drugu sezonu to nije bio slučaj, na setu je bio drugi reditelj i moram priznati da mi je tada bilo lakše nego sada kada je Marko uvek prisutan na setu - ispričala je Tanja za "Espreso".

Pročitajte još: U seriji "Igra sudbine" glumi bahatu Sofiju, a u realnosti je Matea SVE OSTAVILA i promenila život zbog dečka (FOTO)

Tanja je otkrila i kakva je atmosfera na setu i kakav odnos ima sa kolegama:

- Na snimanjima je uvek vesela i opuštena atmosfera. To je jedna velika porodica koja je otvorena za nove ljude, tako da nisam imala nikakve neprijatnosti. Većinu glumaca sam upoznala i pre nego što sam zaigrala u seriji. Družili smo se i putovali zajedno tako da nije postojala nikakva rezervisanost sa njihove strane. Iznenadili su me prijatno svi glumci. Ne bih mogla nikoga posebno da izdvojim. Zaista su svi kulturni, odmereni i pre svega veliki profesionalci. Serija se snima brzim tempom i oni su u stanju da se nose sa svim izazovima i vremenskim rokovima koje nameće ova vrsta projekta - rekla je Tanja.

Marko je, inače, Tanju zaprosio prošle godine tokom putovanja na Šri Lanku, a prosidba se odigrala u azilu za slonove.

BONUS VIDEO: 

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.