· · Komentari: 0

Zbog čega Tom Kruz nije prisustvovao dodeli Oskara: "Nije želeo da sedi u publici, aplaudira i smeška se pred kamerama" - Evo gde je proveo veče

Tom Kruz je odlučio da preskoči 95. dodelu Oskara i umesto toga proveo je veče na Svalbardu, arhipelagu u Arktičkom okeanu, na pola puta između Norveške i Severnog pola

1678793204_profimedia-0758757920.jpg
Foto: Profimedia

Film u kome ima glavnu ulogu "Top Gun: Maverick" bio je nominovan za nagradu za Najbolji film, ali Tom nije želeo da se pojavi na Oskaru.

- Tom jednostavno zna kako se ove stvari odvijaju – radije bi radio ono što najbolje radi i pravio neverovatne filmove koje milioni žele da vide nego da sedi u publici i aplaudira i smeška se pred kamerama. Sve je to video ranije - rekao je izvor za The Sun. 

"Top Gun: Maverick" je dobio šest nominacija na dodeli Oskara, ali je kući otišao sa samo jednim priznanjem za Najbolji zvuk.

Smatra se da se Tomu pridružio reditelj Kris Mekkviri nakon što je odbio priliku da ode privatnim avionom u Holivud kako bi prisustvovao dodeli Oskara.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.