· · Komentari: 0

Zvezda serije ''VESELE SEMDAMDESETE''proglašen krivim za silovanje: Preti mu 30 godina zatvora!

Glumac je član ozloglašenog kulta, a optužen je za gnusne stvari

1685620040_Deni-Masters.jpg
Foto: profimedia

Porota u Los Anđelesu, proglasila je američkog glumca Denija Mastersona (47) krivim po dve od tri tačke, za silovanje. Zvezdi TV serije ''Vesele sedamdesete'', preti kazna do 30 godina zatvora.

Ako bi dobio toliku kaznu, mogao bi da dočeka poznu starost iza rešetaka. Iz suda su ga izveli sa lisicama, prenosi BBC na srpskom.

Tri žene, sve bivše pripadnice Sajentološke crkve, optužile su glumca za seksualni napad u njegovom domu u Holivudu u periodu od 2001. do 2003. godine. One su u tom periodu imale dvadeset godina.

Tužioci su tvrdili da se Masterson pozivao na status istaknutog Sajentologa, kako bi izbegao odgovornost. Glumac je negirao optužbe, rekavši da ga proganjaju zbog pripadništva Sajentološkoj crkvi.

Porota od sedam žena i pet muškaraca, nije mogla da donese presudu po trećoj tački posle nedelju dana razmatranja.

Tri žene podnele su tužbu protiv Mastersona i Sajentološke crkve, tvrdeći da su proganjane, maltretirane i zastrašivane zbog prijava o seksualnom zlostavljanju i nasilju.

 „Crkva je učila žrtve: 'Silovanje nije silovanje, vi ste ovo izazvali, i iznad svega, nikada vam neće biti dozvoljeno da idete u policiju".

Iako Sajentološka crkva nije bila optužena u ovom slučaju, pre nego što su započele završne reči, advokat koji je povezan sa crkvom poslao je elektronsku poruku kancelariji okružnog tužioca, da se požali na način na koji je crkva prikazana tokom ponovljenog suđenja.

Masterson je u braku s glumicom i manekenkom Bižu Filips od 2011. godine.

Serija ''Vesele sedamdesete'', u kojoj su igrali i Ešton Kučer i Mila Kunis, prikazivana je od 1998. do 2006. godine i bila popularna širom sveta. 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.