Oglas
· · Komentari: 0
IZNENAĐENJE

Da li biste ih prepoznali da sede pored vas? Kraljevska porodica NEPREPOZNATLJIVA, bez obezbeđenja sela u park na ručak! (FOTO)

Vilijam i Kejt bili su slika porodičnog blaženstva dok su juče uživali u ručku sa svojom decom.

1632725211_pjimage--2-.jpg
FOTO: Profimedia
Oglas

Par je izgledao opušteno dok su sedeli na drvenom stolu u parklu, sa prinčevima Džordžom i Luisom, kao i princezom Šarlot, dok su grickali čips i burgere.

Pročitajte još: Slomio je srce fanovima kada je NAPUSTIO SERIJU, a sada je poznat RAZLOG zbog kog ne gledamo doktora Šeparda u "Grejevoj anatomiji"! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KEMBRICISTAN (@kembricistan)

Porodičan piknik

Porodica, uključujući crnog španijela, juče je uživala u klasičnom engleskom ručku u Norfolku.

Par je proveo kvalitetno vreme sa svojom decom u srdačnoj sceni koju bi prepoznale porodice širom zemlje. Naslednik Vilijam uživao je u hamburgeru i čipsu - i pokazujući se kao moderan tata brzo je utešio jednog od mališana kad se ispostavilo da je hrana bila prevruća.

Svi su bili opušteno obučeni, pa je tako Kejt imala kosu vezanu u rep, dok je od odeće odabrala tanak džemper, pantalone i patike.

Kao svaka druga porodica

Dok je princ Vilijam prisustvovao danu hitnih službi u Londonu, dodeli nagrada, kao i poseti fudbalskih omladinskih timova. Jedan svedok je rekao: „Bilo je neverovatno videti koliko je porodica bila prizemna. Lako bi ih bilo propustiti - i pretpostavite da je u pitanju bilo koja druga porodica. Smejali su se i ćaskali i očigledno uživali u društvu jedni drugih."

Svedok je dodao: „Jeli su napolju, pretpostavljam jer je deci bilo lakše. U blizini nije bilo obezbeđenja, samo su se častili kao i svaka druga porodica. Vils je imao hamburger i čips. Imali su svog ljubimca, španijela sa sobom i svi su se smejali. Bio je jedan posebno dirljiv trenutak kada se jedno od dece uznemirilo jer im je hrana bila prevruća. Vilijam ga je brzo smirio i sredio. Bilo je fantastično videti. ”

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas