· · Komentari: 0
LEK IZ PRIRODE

GLJIVICE na noktima množe se u zatvorenoj obući! SIRĆE rešava ovaj problem TRAJNO

Problemi sa gljivicama na noktima traju tokom cele godine, ali je posebno plodno tle za ovaj problem zatvorena obuća i znojenje noga u njima.

1603490706_gljivice.jpg
Foto: Depositphotos

Iako su prevencija i svakodnevno vođenje računa o higijeni stopala, ruku i noktiju najbolji način da sprečite nastanak gljivica, kada se one već pojave bitno je znati kako ih tretirati.

Pročitajte još: Ojačajte SRCE - jedite GROŽĐE! Evo zašto morate konzumirati u ovom sezonskom voću

Osim medicinskih preparata, spisak biljaka i preparata na njihovoj bazi je izuzetno veliki. Osim biljaka, voća i povrća koje se privija na sami inficirani nokat, narodni lekari preporučuju korišćenje sirćeta u lečenju gljivične infekcije na noktima.

Pročitaje još: Čaša MAGIČNOG SOKA topi tri puta više masti od NAJBOLJIH preparata za mršljavljenje

Iako do sada nisu medicinski potvrđena njegova lekovota svojstva u lečenju gljivičnih infekcija, u narodu je alkoholno sirće nadaleko cenjeno kao uspešan metod lečenja gljivične infekcije. 

Jabukovo sirće

Ovo sirće je prirodni lek koji je primenjuje  kako u regulaciji krvnog pritiska, tako i u lečenju gljivične infekcije nokta.

Pročitajte još: CRNA SO je NAJMOĆNIJI LEK na svetu! Uzima se po zrno i u RUSIJI se čuva kao BLAGO

Pomešajte jednake delove jabukovog sirćeta i vode, potopite nokte na pola sata. Ako sprovodite ovaj tretman redovno nekoliko nedelja, trebalo bi da primetite poboljšanje.

Alkoholno sirće

Pročitajte još: Voće NE JEDITE posle obroka, jer se u organizmu DEŠAVA nešto STRAŠNO

Ovo sirće zastupljeno je u svim domaćinstvima. Iako do sada nisu medicinski potvrđena njegova lekovota svojstva u lečenju gljivičnih infekcija, u narodu je alkoholno sirće nadaleko cenjeno kao uspešan metod lečenja gljivične infekcije.

Pročitajte još: Vreme je za DUGINU dijetu kojom se MRŠAVI 8 kilograma i jača IMUNITET

Može se naneti direktno na inficirane nokte tako što ćete koristiti mešavinu tople vode i sirćeta u razmeri 1 litar vode na prema pola litra sirćeta. Bitno je da potapate noge u ovu kupku dva puta na dan. Nivo ph vrednosti u sirćetu deluje tako da uništava gljivice. Poboljšanje bi trebalo da se vidi za nedelju ili dve dana.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.