Oglas
· · Komentari: 0
UMETNOST

Spremite VODENE BOJICE, četkice i pustite MAŠTI na volju (VIDEO)

Mnoge dame vole bele nokte, a uz ukrase naslikane akvarelom oni će biti jedinstveni.

1594646363_NailAkvarel.PNG
Akvarel Foto: Youtube/ screenshot Nail Career Education
Oglas

Za početak, pripremite nokte. Uklonite zanoktice, nalakiraje ih u neutralnu mat boju i dobro osušite.

Pročitajte još: Ovo će se svima dopasti: Uzmite BRUSILICU i napravite nokte sa MINERALIMA (VIDEO)

Foto: Youtube/ screenshot Nail Career Education

Pripremite materijal za rad, a potrebne su četkice raznih debljina, zaštitni lak i drvene bojice.

Prvo odaberite drvene boje kojima ćete slikati, a zatim na belom papiru oštrim potezima crtajte drvenim bojicama.

Drvenim bojicama farbajte po belom papiru, a onda uzmite četkicu.

Uzmite četkicu, zagnjurite je prvo u vodu, a onda pokupite prvu boju sa belog papira. Četkicom prenesite boju na nokat i ponavljajte postupak dok ne napravite željeni crtež.

Foto: Youtube/ screenshot Nail Career Education
Četkicu zagnjurite u vodu, pa pokupite boju.

Menjajte debljine četkica i umačite ih u različite boje isto poput akvarela sve dok ne naslikate ono što želite. Koristite što više boja i pustite mašti na volju.

Pročitajte još: Napravite JEDNOROGA na noktima i ostavite ljude BEZ DAHA (VIDEO)

Kada se nokti dobro osuše treba ih premazati zaštitnim lakom koji će ih štititi.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas