Oglas
· · Komentari: 0
ASTROLOGIJA

KINESKI horoskop 1 deo: U godini bivola neka se ZMAJ pritaji, a OVAJ znak uspravi!

Brakovi sklopljeni 2021. u "godinini bivola" biće dugotrajni i srećni, jer je ovo vreme ljubavi. Iskoristite ga!

1608197477_metalox.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Pacov

1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008. i 2020. godište

Posao

Za rođene u znaku pacova ovo će biti mirna, stabilna godina, u sličnom ritmu kao prethodna. Imaće priliku da učvrsti svoju poziciju ili se nametne tamo gde radi. Tokom cele godine pacov će osećati optimizam i ako vredno radi postićiće uspeh.

Mirna i stabilna godina, pacov ima energije.

LJubav

U ljubavi pacov može da očekuje divne trenutke, jer će slobodni upoznati nekog, a oni u u braku i vezi mogu da poprave odnose. Biće i razvoda, ali će se pojaviti nova osoba koja će usrećiti pacova.

Pročitajte još: Uran u Biku u januaru donosi finansijski ZEMLJOTRES: Da li treba ulagati u zlato i KRIPTOVALUTE?

Bivo

1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009. i 2021. godište

Posao

Za rođene u znaku bivola ovo je odlična godina za posao, naročito ako se bave građevinom. Ovo je vaša godina i bilo bi dobro da započnete nešto, posao ili kuću. Međutim, ovaj znak žanje samo uspeh ih marljivog rada. Dakle, zvezde su vam naklonjene, napravite detaljan plan i počnite!

Odlična godina za posao i stabilnu vezu.
Bivoli su bili:
U godini bivola bili su rođeni: Adolf Hitler, Margaret Tačer, Sadam Husein, Napoleon, Barak Obama, Ričard Nikson, Džorc Kluni, princeza Dajana...

LJubav

Brakovi osnovani ove godine biće dugotrajni, odnosi topli i do kraja života. Ovo je godina ljubavi. Samo napred!

Tigar

1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010. godište.

Posao

Treći znak kineskog horoskopa treba da očekuje tešku godinu. Međutim, posmatrajte stvari sa druge stvari: mnogo ćete se pomučiti i, na kraju, dobiti satisfakciju.

Bolje da ovu godinu prespavate. Bukvalno!

LJubav

U ljubavi neće biti velikih događaja, pa se potrudite da sačuvate ono što već imate. Nemojte ulaziti u vanbračne veze, jer se neće dobro završiti.

Zec

1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011. godište

Posao

Ovo može da bude stabiln godina ako zec uspe da zadrži ono što ima, jer nove uspehe neće postizati tako lako kao u nekim drugim godinama. Zec je simbol brzine i sreće, a ovo nije godina naklonjena takvi ljudima, već vrednim. Zec će morati da se prilagodi novim uslovima na poslu i ako napravi strategiju to može da prođe odlično. Ako žuri i juri - ništa neće postići.

Ne žurite, prilagođavajte se situaciji.

LJubav

Ove godine je bolje da sačekate da vama neko dođe nego da vi jurite okolo druge ljude. Bolje je da analizirate svoju situaciju i razmislite šta treba da se promeni, nego da nešto pokvarite.

Pročitajte još: Rade Popović, načelnik Beogradske kriminalističke policije, dobio je ZADATAK: Ko je ubio multimilionerku Dragu Mitrićević?

Zmaj

1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012. godište

Posao

Ni loša ni dobra - tako bi, ukratko, mogla da se opiše ova godina za zmajeve. Treba znati da bivo nije impresioniran zmajem, a zmaj teško podnosi autoritet bivola, pa ova godina neće doneti mnogo toga petom znaku kineskog horoskopa. Dakle, budite pažljivi i vredni.

Zmaj i bivo se ne vole, pa je savet - oprez.

LJubav

Čuvajte se ljubomornih ispada i ne ulazite u nepromišljene veze. Oni koji već imaju ljubav i planiraju brak, možda će još malo morati da sačekaju.

Pročitajte još: Suzana Ban upozorava: Jupiter i Saturn su najavili NOVI SVET, pripremite za novo doba

Zmija

1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013.godište

Posao

Zmije će ove godine dobiti odgovore na mnoga pitanja koja su ih dugo mučila. Želje će im se ostvariti u pravom trenutku. Zmije će širiti pozitivnu energiju i podsticati druge da budu vredni. Ovo će biti veoma dinamična godina i jedino je važno da ne ulazite u sukobe.

Zmije će dobiti odgovore na sva pitanja!

LJubav

Vodite računa da ne štitite previše svoje voljene.

Drugi deo KINESKOG horoskopa možete pročitati OVDE

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas