Oglas
· · Komentari: 0

NE OPTEREĆUJE SE KILAŽOM: Izgleda da VIŠAK kilograma uopšte ne pogađa pevačicu, pa Rijana sa Asap Rokijem UŽIVA na Barbadosu (FOTO)

Rijana je ostvarena na svim poljima, pa u majčinstvu uživa, i ne opterećuje se savršenom linijom

1669624202_profimedia-0739319095-Rijana-naslovna.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Pevačica Rijana (34), trenutno uživa u svom rodnom Barbadosu, zajedno sa svojim partnerom reperom Asap Rokijem (34). Ona se ne zamara previše činjenicom da je tokom, i nakon trudnoće ostao par kilograma viška, već nosi minimalnu usku crvenu haljinu. Na slici se vidi da Rijana sa ponosom nosi svoje zanosne obline, i to uopšte ne pokušava da sakrije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Pročitajte još: SERIJSKI ZAVODNIK: Pit Dejvison prošetao je javno novu devojku, zanosnu Emili Rajtakovski, a svi se pitaju ČIME OSVAJA poznate lepotice? (FOTO)

Ceo izgled je upotpunila pletenicama, ukrašenim perlama, i sasvim prilagodila stajling za rege koncert kome su prisustvovali.
Da lepota dolazi u svim veličinama i oblicima, i da se za to zalaže, lepa Rijana je pokazala i novom kolekcijom za svoj modni brend. Ona je poslednjih godina, više posvećena modnom i kozmetičkom brendu, koji pokazuje veliki uspeh, pa je mnogi fanovi optužuju da je zapostavila svoju muzičku karijeru.
Koliko joj dobro ide u preduzetničkim vodama, govori i mnošto poznatih lica koji su viđeni na njenom poslednjem modnom-performansu svog brenda 'Fenti', nazvanog ''''Savage X Fenty Show Vol.4''.

Foto:Profimedia

Pročitajte još: "Kvazipevači nam kvare ugled": Tina Ivanović o problemima na nastupima - "Stiče se pogrešan utisak o nama"

Ovaj performans izveden je napolju, gde su drveće, stene i prigušeno osvetljenje, dočarali atmosferu kampanje, a nije bilo standardnog šetanja modela, već je šou bio spoj mode, muzike i plesa. A zapaženo je i kratko pojavljivanje Džoni Depa, kao iznenađenja večeri.

Foto: Profimedia

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas