Oglas
· · Komentari: 0
KOMARCI

Probali ste BOSILJAK, ali ne pomaže? Ovo je SMRT za KRVOPIJE!

Komarci znaju da nam zadaju mnogo muka tokom leta. Možemo da ih se rešimo pomoću hemijskih preparata, ali i na prirodan način. Jedna od metoda je pomoću limuna i karanfilića.

1594203604_limunnn.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Dobro je poznato da bosiljak štiti od komaraca i da onaj ko stavi saksiju na prozor neće imati problema. Međutim, ne možete se okružiti bosiljkom na sve strane!

Pročitajte još: KAKO da se OVOG leta NAŠMINKAMO uz neizostavnu MASKU

Ne vole citruse Foto: Piksabej

Prvo rešenje

Presecite limun napola, u svaku polovinu zabodite karanfilić, a zatim ih poređajte po  spavaćoj sobi i prostorijama u kojima boravite. Pored komaraca, oteraćete i muve.

Komarci i muve ne podnose miris citrusa, ali ni belog luka!
Mrze miris nevena Foto: Piksabej

Drugo rešenje

Poznato vam je da bube ne podnose miris luka. Prema tome uzmite glavicu belog luka, presecite je na pola i ubacite u posudu sa vodom.

Posudu postavite u blizini mesta na kom ste primetili da se insekti skupljaju. Ubrzo ćete videti željeni efekat i bube vam više neće predstavljati problem.

Pročitajte još: PROZOR, mikrotalasnu ili TUŠ kabinu EFIKASNO ČISTI sitnica koju imate u KUHINJI

Treće rešenje

U kući upalite sveće sa mirisom nevena, kada ste na otvorenom okružite se cvetom nevena, a kada ste vam kuće namažite se uljem ili losionom koji ima ovaj miris. Komarci ne podnose miris nevena!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas