Oglas
· · Komentari: 0
VIP

Šta se desilo s Milicom Todorović?! Preko noći promenila LIČNI OPIS, pljušte komentari OSUDE (FOTO)

Izgled mlade pevačice Milice Todorović stalna je tema poslednjih meseci, s obzirom da pevačica zna da varira u kilaži.

1617777744_milica.JPG
Foto: Printscreen/Instagram/Milica Todorović
Oglas

Iako Milica nije neko ko mnogo haje za komentare, jer je po prirodi neposredna, vesela i dobronamerna, na polsednju objavu odreagovali su mnogi.

Popularna pevačica objavila je nove fotografije na kojima izgleda znatno drugačije nego ranije. Istog trentuka počelo je nagađanje šta je sve radila, a bilo je i onih koji su zaključili da je postala neprepoznatljiva.

Mnogi tvrde da je imala korekciju nosa, iako to nije tajna, s obzirom da je i sama priznala da je prošle godine u Turskoj ispravila devijaciju, kada je i tražila da se hirurg pobrine i za estetiku, ali naravno bez preterivanja.

 Dakle, nos je "prošlogodišnji", a za znatno drugačiji izgled lica zaslužan je dobar šminker.

Drugi pak komentarišu i njenu kilažu i pitaju se da li je stvarno toliko smršala ili je i ona kao i mnoge pribegla "fotošop dijeti". Međutim, Milica je neko ko je okrenuo novi list i strogo vodi računa o ishrani i odluka da višak kilograma ostavi iza sebe je čvrsta i odlično joj ide! 

Da bi transformacija bila kompletna, nedavno je počela da vežba i – rezultati su tu. Za razliku od tela, narav nije nimalo promenila, pa kad su joj dosadili zlonamerni komentari, poručila je hejterima da je se manu.

Post koji je bio okidač svih polemika Milica je ovako prokomentarisala:

– Sad me zove majka i kaže: "Sine, šta je sa fotografijom koju si sad okačila na ’Instagramu’?" Ja joj na to kažem: "Pa, majka, to je jedna ’fashion’ slika." Tako se valjda slikaš kad hoćeš da ispadneš "fashion", moderan, mršav.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas