Oglas
· · Komentari: 0

Šta STIL vaše kuhinje govori o LIČNOSTI? (FOTO)

Svako bira kuhinju po sopstvenom senzibilitetu.

1632225060_pjimage--2-.jpg
FOTO: Piksabej
Oglas

Kuhinja je srce većine modernih domova. Ona je centar svake zabave, kuvanja i lenjosti. Ne radi se samo o hrani i vinu - kuhinja je središte koje okuplja porodicu. Obično je to najvažnija soba u kući i mnogo govori o tome ko ste.

Pročitajte još: BOJENJE ZIDOVA U CRNO: 4 saveta za upotrebu crne boje u vašem domu

Predstavljamo vam tri najpopularnijih rešenja za kuhinju i šta govore o vama.

Seoska kuhinja

Snažna upotreba bele boje i svetlog drvenog nameštaja, u kombinaciji sa naglaskom na prirodnom svetlu, čini klasičnu kuhinju seoske kuće prozračnom, otvorenom i svetlom. Predimenzionirani trpezarijski sto  središnji je deo ove kuhinje, koji pomaže u stvaranju privlačnog mesta za velike grupe da zajedno uživaju u obroku. Antikviteti se mogu mešati sa savremenim aparatima, stvarajući ukupan rustikalni izgled. Ova kuhinja ima veliki ukras - izložena hrana, umetnička dela razbacana po celom prostoru, tekstilne zavese i stolnjaci - ali postiže se ravnoteža između detalja i urednosti

Sa stolom kao dominantnim komadom nameštaja u ovoj vrsti kuhinje, koristite ga za zabavu, razgovor i posetu-dok hrana okuplja sve. Stalo vam je do gostoprimstva i osiguravanja tuđe udobnosti.

Moderna kuhinja

Elegantna, monohromatska i sofisticirana - moderna kuhinja donosi oštre ivice, smele, ali neutralne boje, pa čak i najnovije tehnologije u vaš prostor za kuvanje. Crni, beli ili sivi nameštaj naglašen je uređajima od nerđajućeg čelika, sa naglaskom na organizaciji i urednosti. Fanki i apstraktni svetlosni elementi ili umetnička dela mogu uneti ličan pečat u prostoriju, a bilo koja boja zaista će se zasijati u inače neutralnom prostoru.

Moderna kuhinja ima minimalistički pristup i čuva stvari ušuškane. Čisti ste i organizovani i čuvate stvari bez nereda. Možda ste i tehnološki potkovani i volite da budete u toku sa najnovijim trendovima, posebno sa aparatima poput pametnih frižidera.

Mediteranska kuhinja

Par tamnog drveta i neutralnog kamena sa rustikalnim dekorom čine ovaj stil kuhinje izuzetno udobnim. Drvene plafonske grede i lučni otvori vrata istaknuta su obiležja praćena kamenim popločavanjem na podovima i naglašenim zidovima. Ugradno osvetljenje unosi funkcionalnu svetlost u prostor, ali jedan ključni deo ovog prostora je klasično osvetljenje od livenog gvožđa. Aparati gotovo postaju jedno s kuhinjom - pećnice od opeke mogu se ugraditi pravo u zidove.

Sa starinskim, rustikalnim dekorom, cenite tradicionalno i klasično. Uživate u opuštenom izgledu prirodnih uticaja u kuhinji, ali sa karakteristikama kao što su pećnice od opeke, i dalje ste ozbiljni u umetnosti kuvanja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas