Oglas
· · Komentari: 0
INSPIRACIJA

Svakodnevna ELEGANCIJA je STIL koji morate da probate: Svetske zvezde su pokazale kako se to radi! (FOTO)

Nezaboravan izgled za svakodnevne prilike, svetske zvezde su nam pokazale najbolje primere.

1628580734_pjimage--12-.jpg
FOTO: Printskrin/ Instagram/ jlo
Oglas

Privlačnost oblačenja za neku priliku uvek postoji kada su u pitanju svestske zvezde, ali u poslednje vreme im nije bio potreban izgovor za veliki događaj da bi pokazali "zvezdanu" modu.

Iako nije nedostajalo filmskih premijera, festivala i predstava, zvezde su se odevale da obave zadatke, odlaze na sastanke ili se zabavljaju po kući. Sada čak i najkraći video poziv zahteva upotpunjen izgled.

Elegancija u svakodnevnom životu

Pravi primer je glumica Kloi Savinji, koja je na Menhetnu je u subotu prošetala klasičnu eleganciju,  pozvala taksi u komadima iz kolekcije proleće/leto 2020 Simon Roče. Svoju višeslojnu suknju od čipke i gornji deo sa puf rukavima uparila je sa ležernim sandalama. Ipak, nije se mogao sakriti glamur Savinjijevih komada. Glumica je možda obavljala svakodnevne zadatke, ipak, sve što je nosila, od cvetnog motiva na bluzi do ilustrovanih detalja njene torbe Prada, bilo je izvanredno.

El Faning je bila lepa u boji breskvi Stele MekKartni, dok je radila snimanje za promociju druge sezone serije The Great.


Aleksa Čang možda odmara na Majorci, ali dizajnerka se nije odmorila od svojih omiljenih silueta. LJubav Čangove prema maksi haljini je legendarna, ali verzija mešovitog materijala Džulijen Došena stvorena za Pako Raban nije bila drugačija od svih koje je Čangova nosila ranije. Uvodni izgled izložbe proleće/leto 2019. sadrži karakterističnu srebrnu mrežu duž steznika i uzorak crveno -belih ruža. S obzirom na to da su hipi stil i suveniri inspirisali Došenovu kolekciju, Čangova nije mogao da izabere prikladniju odeću za svoj odmor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexa Chung (@alexachung)


Monohromatski trend je savršen za svakodnevnu eleganciju. U Kaliforniji, Dženifer Lopez se prepustila snimanju u dvorištu za Instagram gde je zelena bujnost njenih vrtova savršeno koordinirala sa zelenom koktel haljinom od čipke od Eli Sab.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas