· · Komentari: 0
stil

Ana Ivanović u savršenom jesenjem stajlingu: Spojila najtraženije komade ove sezone, a sve u duhu klasike (FOTO)

Pitate se kako bi mogao da izgleda vaš sledeći jesenji izgled? Pronašli smo ideju kod Ane Ivanović

1665385991_b73263a60364b27156b12b92a5630dfc33cfcee4.jpg
Foto: Profimedia

S obzirom na to da je godinama bila profesionalna sportistkinja, Ana zna da napravi savršen balans opuštenog i elegantnog izgleda. Na njenom Instagramu možemo da vidimo mnoštvo kombinacija koje bi se, verujemo, dopale brojnim ženama. Nedavno je pokazala koje komade odeće je spojila za savršen jesenji izgled. 

Ana je odabrala bež nijanse u spoju sa crnim, a sve je "razbila" plavom mini tašnom koje je osvojila brojne dame širom sveta.

Pročitajte još: Ovakav model KUĆNIH PAPUČA nosimo po kući, ali Jelena Karleuša im je dala potpuno novi smisao: Smelo i udobno (FOTO)

Od kad su duboke pantalone ponovo "kročile" na modnu scenu žene ih ne ostavljaju, pa upravo jedan ovakav model vidimo i na Ani. Ona ih je ponela u svetlobež varijanti kraćih i širih nogavica. Uz njih je kombinovala crno-beli top, a preko je prebacila čuveni trenč mantil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Da cipele i tašna ne moraju da budu iste boje viidmo dokazuje i Ana. Nosi crne salonke koje su savršeno rešenje za većinu kombinacija,  a u rukama ima malu, plavu tašnicu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.