· · Komentari: 1
EVROVIZIJA

Uraganke napravile POMETNJU u Roterdamu! Pogledajte nastup sa probe SRPSKIH predstavnica na Eurosongu - ankete GORE (VIDEO)

Srpske predstavnice imale su prvu probu pred takmičenje za pesmu Evrovizije.

1620719920_huricane.png
foto: Printskrin/Jutjub/Eurovision Song Contest

Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević imale su juče u sali "Ahoj" prvu probu pred predstojeće takmičenje za pesmu Evrovizije.

Uraganke su nosile crne, asimetrične kostime prekrivene šljokicama, koji i te kako dolaze do izražaja zbog jednostavne scenografije. Iako su devojke nosile visoke potpetice, to ih nije sprečilo da igraju, i daju svoj maksimum na probama.

Pročitajte još: Uraganke se IZBLAMIRALE u kvizu znanja: O njihovom odgovoru bruji Srbija! (VIDEO)

Pozitivni komentari na njihov jučerašnji nastup nizali su se na najpopularnijem kritičkom sajtu za Eurosong "viviblogs" (wiwibloggs).

"Loko loko ima sve da bude u finalu", "Obožavam ove devojke i njihovu energiju", "Plašio sam se kako će ispasti, ali one i zvuče i izgledaju predivno", "Sve pohvale za devojke, samo napred", bili su neki od pozitivnih komentara.

Većem broju publike više se sviđa pesma "Loko loko" u odnosu na prošlogodišnju pesmu "Asta la vista"

Na ovom sajtu napravljena je i anketa u kojoj su posetioci glasaali koja im se pesma više dopada: "Loko loko" ili "Asta la vista", sa kojom su nas Uraganke trebale predstavljati na Evroviziji prošle godine.

Pobedu je odnela pesma "Loko loko", za koju je glasalo 52,66% publike, dok je za prošlogodišnju pesmu glasalo 47,34%.

Mišljenja publike su podeljena. I dok su jedni bili oduševljeni novom pesmom, drugi smatraju da je potpuni "treš" i ne predviđaju baš najbolji plasman.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.