· · Komentari: 0
čišćenje

Uz ove trikove brzo ćete očistiti DLAKE na tepisima i nameštaju

Svima su dosdne.

1606228934_Depositphotos_175549816_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Svaka osoba koja ima kućnog ljubimca svena je problema sa dlakama svuda po kuči, a one na nameštaju i depisima su najdosadnije. Takođe, ljudska dlaka izaziva iste probleme. Postoje načini pomoću kojih se možete rešiti istih.

Lepljivi valjak za skidanje dlaka

Iako je svaki valjak odličan za skidanje životinjski i ljudskih dlaka, oni na bazi gela odlični su za tepihe i nameštaj.

Pročitajte još: Za čiste i mirišljave tepihe potreba su vam SAMO DVA SASTOJKA!

Lepljiva traka

Komadić lepljive trake zamotajte oko svoje ruke, tako da vam se lepljiva strana nalazi izvan, te je iskoristite da pokupite dlake koje se nalaze na vašem nameštaju. Ovo je odlično za uska i teško dostupna mesta.

Čistač stakla

Zbog toga što su napravljeni od gume, čistači za prozore odlično skupljaju vodu, ali i dlake. Pređite njime preko nameštaja i skupiće sve dlake koje su se nakupile.

Pročitajte još: GREŠKE koje smo svi bar jednom napravili u uređenju doma (FOTO)

Omekšivač za pranje veša

Omekšivač je odličan za uklanjanje dlaka iz tepiha jer sprečava da se dlaka zalepi za njegov materijal. U jednoj boci s raspršivačem pomešajte četvrtinu čepa omekšivača, a ostatak napunite vodom. Naprskajte tepihe, a zatim iih usisajte.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.