Oglas
· · Komentari: 0

Baka koja je imala dva moždana i pet srčanih udara IZGUBIĆE DOM u novogodišnjoj noći

Džuli Džejms, 55, iz Svonsija u Velsu, rekla je da je primorana da se iseli iz svoje iznajmljene kuće krajem decembra - ali tek treba da nađe alternativni smeštaj što znači da će ostati beskućnica.

1640593196_pjimage--75-.jpg
Foto: Printskrin/Džuli Džejms
Oglas

Vreme ističe za baku koja mora da pronađe novi krov nad glavom pre Nove godine ili se suoči sa činjenicom da će postati beskućnik.

Džuli, koja je imala dva moždana udara, pet srčanih udara i kojoj je ugrađeno 11 stentova - dobila je obaveštenje da napusti prostorije pre šest meseci.

Ne može da nađe stan

Rekla je za Vels onlajn da je svoje ime stavila na nekoliko lista stanova kako bi pronašla novi smeštaj, ali je zabrinuta da će vreme isteći pre nego što pronađe novi dom.

Pročitajte još: Mama je žigosana kao PRELJUBNICA jer ne ličim na nju, a ispostavilo se da sam ZAMENJENA na rođenju (FOTO)

Pretnja beskućništvom označava kraj već užasne godine za Džuli nakon što je njena 77-godišnja majka Sandra iznenada umrla tokom leta od aneurizme stomaka.

Džuli je rekla: „To me je jako pogodilo, niko od nas to nije očekivao. Biće to moj prvi Božić bez nje, prvi koji nisam provela kod nje na večeri. Još uvek ne mogu da verujem da je više nema."

Džuli je u julu rekla da joj je izdato obaveštenje iz Odeljka 21 koje, prema Zakonu o stanovanju iz 1988, koje daje stanodavcima pravo da povrate vlasništvo nad svojom imovinom, bez potrebe za navođenjem bilo kakvih razloga, kada istekne rok zakupa.

Napadi anksioznosti

„Živela sam ovde skoro četiri godine i uradila sam mnogo na tom mestu, pokušala da ga učinim svojim“, rekla je ona.

„Tako da je pomisao da moram da nađem neko drugo zaista uticala na moje zdravlje, posebno u poslednjih nekoliko meseci. Moja anksioznost je postajala sve gora i gora i sama sam bila u bolnici pre dve nedelje nakon napada angine. Povrh toga, ni moj 82-godišnji tata Klajv nije dobro. Sve me to trenutno pogađa. I verovatnoća da ću pronaći novo mesto za ono malo vremena koje mi je preostalo je iz dana u dan sve manja."

"Kunem se, ne mogu čak ni da razmišljam kako treba od stresa."

VelsOnlajn je kontaktirao stanodavca gospođe Džejms za komentar i on je rekao da nije učinio ništa loše u izdavanju obaveštenja iz Odeljka 21.

On je dodao da je njegovom zakupcu dato više od minimalnog roka od dva meseca potrebnog za iseljenje.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas