· · Komentari: 0
ISPROBAJTE I VI

JEDNOSTAVAN I EFIKASAN TRIK JEDNE MAJKE: Evo kako da deca više nikada ne otvore poklone pre Nove godine

Roditelji su domišljatoj ženi u komentarima zahvaljivali što im je otkrila ovaj jednostavni trik.

1608887103_Depositphotos_131742972_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Deca su uvek uzbuđena tokom prazničnih dana, posebno kada su pokloni u pitanju. Nekima je teško da se kontrolišu do Nove godine i Božića pa svoje poklone pronađu i otvore pre, što izluđuje roditelje.

Majka trogodišnjih blizanaca na društvenim mrežama otkrila je genijalan trik kojim je uspela da spreči svoje klince da otvore poklone ispod jelke pre Nove godine.

Pročitajte još: Psiholog otkrio kad je NAJBOLJE VREME da deci kažete ISTINU o Deda Mrazu

Ova žena iz Australije koja zna da njeni mališani neće moći da odole poklonima ispod jelke, umesto pravih zamotanih poklona postavila je prazne kutije umotane u ukrasni papir. Tako njena kuća i dalje izgleda sređeno i odiše božićnom atmosferom, a ako njena deca otvore poklone, shvatiće da su prazni i više neće pokušavati da ih otvare pre Nove godine.

Lažne poklone je potrebno jednostavno zameniti pravima i sačekati da se cela porodica okupi i zajedno da ih otvari.

Foto: Depozit

Druge majke su u grupi na Fejsbuku pohvalile njen trik i poručile kako će ga i one isprobati.

Pročitajte još: PUSTIO JE IRVASE DA SE MALO ODMORE: Deda Mraz zajahao slona, a delio je POSEBNE poklone (FOTO/VIDEO)

- Uz ovo sam rekla deci da će im igračke nestati i nikad se neće vratiti ako otvore poklone prerano. Pokušali su jednom i bili slomljeni kada su videli da igračaka nema - napisala je jedna članica grupe.

Neki roditelji koriste lažne poklone kako bi kaznili svoju decu za neposlušnost. 

- Kada su zločesti bacim praznu kutiju u smeće kako bi naučili da njihovo ponašanje ima posledice - komentarisala je jedna majka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.