· · Komentari: 0
ZLOSTAVLJANJE ŽIVOTINJA

Jutjuber uhapšen nakon JEZIVOG snimka kojim je pokušao da privuče pratioce! (VIDEO)

Jutjuber Guarav Šarma zadržan je prema zakonima o okrutnosti prema životinjama nakon što je svog ljubimca pomeranskog psa vezao za gomilu helijumskih balona i pustio da odleti.

1622142450_uhapsen-mladic.jpg
FOTO: Printskrin/ Jutjub/ BTS

Jutjuber se našao u problemu nakon što je snimio kako je vezao svog kućnog ljubimca, pomeranskog psa, za gomilu helijumskih balona i pušta ga da odleti, kao deoviralne vratolomije.

Dok životinja udara o obližnji balkon, vlasnik se sve vreme zabavlja i smeje.

Gaurav Šarma, koji se zove Gauravzone na mreži, postavio je snimak ljubimca Dolar-a koji leti sa balonima, međutim kanal mu je ubrzo preplavljen žalbama grupa za zaštitu životinja.

Pročitajte još: JEZIVO OTKRIĆE! Pogledajte kako izgleda KIKLOP ajkula (FOTO)

Na snimku se vidi kako 32-godišnjak i još jedna žena nekoliko puta pokušavaju da nateraju Dolar-a da poleti, pre nego što se na kraju popnu na vrh automobila i puste životinju, koja na kraju pada na obližnji balkon, dok se vlasnici smeju sa zemlje.

Snimak ovog incidenta pogledajte ispod.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.