· · Komentari: 0
PRODUKTIVNOST

Pet TRIKOVA uz koje će svaki dan biti MAKSIMALNO PRODUKTIVAN

Iako se dan sastoji od 24 sata, često imamo osećaj kako vreme "leti".

1611057644_Depositphotos_98855982_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Zato je bitno što bolje i efikasnije iskoristiti sate u danu koji je pred nama. 

Donosimo pet trikova koji će vam pomoći da na što produktivniji način iskoristite sate u vašem danu.

Pročitajte još: Ponedeljkom se ne "okreće novi list". Naprotiv! Ovaj dan je KATASTROFA za odluke

1. Vežbajte ujutru

Navijte raniji alarm i odradite trening ujutru. Na taj način nećete imati razlog da preskočite trening kao što biste to uradili uveče. Takođe, čitav dan osećaćete se puno bolje i produktivnije.

2. Rasporedite kratke pauze tokom radnog dana

Foto: Depozit

Iako se možda ne čini tako, ali kratke pauze od nekoliko minuta puno znače. Zažmurite i odmorite oči ili napravite nekoliko vežbi istezanja kako biste probudili telo.

Pročitajte još: SNOVI su MIT ili istinska razmišljanja? Setite se šta ste sanjali prošle noći

3. Odredite tri prioriteta

Naravno da tokom dana imamo puno toga što treba da odradimo, ali stvaranje prioriteta olakšaće vam taj proces. Svako jutro zapišite tri najvažnije stvari koje do kraja dana morate uraditi.

4. Odvojite se od telefona

Sve češće nismo ni svesni koliko vremena potrošimo na nepotrebno korišćenjem mobilnih telefona. Ako nije reč o hitnoj ili poslovnoj situaciji, odložite mobilni tamo gde vam neće biti nadohvat ruke.

Pročitajte još: Prva dama napisala OPROŠTAJNO PISMO! Melanija napušta Belu kuću, a ovo je poručila svim ljudima

5. Birajte slične odevne kombinacije

Kako biste uštedeli na vremenu, tokom radne sedmice birajte odevne kombinacije s istom "formulom". Na primer, košulja, pantalone i cipele na petu. Tako ćete uvik znati šta zapravo tražite kada ujutru otvorite ormar.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.