Oglas
· · Komentari: 0

PROSIDBA NA AERODROMU: Ideja zanimljiva - ali reakcija devojke je hit hitova (VIDEO)

POSLEDNJIH godina sve su popularnije prosidbe na javnim mestima. Sudbonosno pitanje mnogi mladići postavljaju u avionu, restoranu, na utakmici ili u popularnom izletištu. Jedan momak odlučio je da svoju devojku zaprosi na aerodromu.

1694640724_77398_3606490-screenshot-20230913-113450-ls_orig.jpg
Foto: Instagram printskrin/adley
Oglas

Organizovao je prijatelje koji su držali natpis sa sudbonosnim pitanjem. Nestrpljivo je čekao da njegova devojka prođe terminal kako bi je zaprosio dok su prolaznici u šoku zagledali natpis koji su držali njegovi prijatelji.

Uzbuđenje je dostiglo vrhunac kad se devojka konačno pojavila na izlazu zajedno sa drugim putnicima iz njenog aviona.

Ona prolazi kroz hodnik i izlazi na aerodrom, a kada ugleda poznato lice zastala je u šoku. Ono što njen dečko, ali ni prijatelji nisu primetili je da umesto pitanja: "Da li ćeš se udati za mene" na transparentu gotovo naređivačkim tonom piše "Ti ćeš se udati za mene!"

 

Problem je zapravo nastao kad je jedan od drugara budućeg mladoženje pobrkao delove natpisa. Na sreću devojka koja je stajala pored njega u nekom trenutku je primetila grešku koja je na brzinu ispravljena.

Mladić je kleknuo i otvorio kutiju sa prstenom nakon čega je usledila potpuno neočekivana reakcija buduće neveste.

Ona je bukvalno pala na kolena i gotovo puzeći došla do svog momka ponavljajući "Da! Da!"

BONUS VIDEO:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas