Oglas
· · Komentari: 0
SAOPŠTENJE

Saopštenje kraljice Elizabete iznenadilo sve: Da li će ova DAMA naslediti TRON? (FOTO)

Kraljica Elizabte donela važnu odluku

1644223915_kraljica-elizabeta.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kraljica Elizabate vlada Velikom Britanijom punih 70 godina, a sada je svojom objavom na društvenoj mreži Instagram iznenadila mnoge. Naime, ona je poslala jasnu poruku, da će njena snajka Kamila, nasledniti njeno mesto.

Pročitajte još: Miodrag Dragičević OTKRIO kako je "zaradio" OŽILJAK na sred lica, po kojem ga svi prepoznaju (FOTO)

Kako je napisala, nada se da će Velika Britanija puržiti punu podršku Kamili.

- I kada moj sin Čarls postane kralj, znam da ćete njemu i njegovoj supruzi Kamili pružiti istu podršku koju ste dali meni. Moja je iskrena želja da, kad to vreme dođe, Kamila bude poznata kao kraljica -  stoji u saopštenju kraljice Elizabete.

Čarls i Kamila venčali su se 2005. godine, a još tada ona je najavila da će u slučaju Čarlsovog preuzimanja kraljevskog kralja, ona i dalje koristiti titulu princeze, jer je ona bila predodređenja princezi Dajani. Zbog toga je sve vreme koristila titulu princeze od Velsa, a ne Vojvotkinje od Kornvela.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

                                         Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas