· · Komentari: 0
OČI

Saznajte da li vas neko laže: TRI pouzdana dokaza!

Ne kaže se tek tako da je istina u pogledu. Upravo u nečijim očima možete da pročitate mnogo toga, pa i da li vas neko laže.

1627644355_Depositphotos_32260535_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Ako niste znali, na licu postoje 43 mišića, koja mogu da odaju više od 16.500 različitih izraza, a nešto više od 3000 je povezano sa osećanjima.

Pročitajte još: MARS ulazi u Devicu: Biće otkaza, a jedna zanimanje će PROFITIRATI

Stručnjak za govor tela Adrijana Karter, veruje da postoje tri glavna znaka na koje treba obratiti pažnju kada sumnjate da vas neko laže, ali to nije utemeljeno na naučnim dokazima. Ipak, ne bi bilo loše da pratite ove signale i otkrijete da li je neko iskren prema vama ili nije.

Prodoran pogled

Kada neko prodorno gleda svakog s kim razgovara, to znači da proverava da li mu drugi veruju. S druge strane, to je rezultat prirodnog telesnog instinkta borbe ili bega od nečega.

Brzo treptanje

Ako osoba sa kojom razgovarate o određenoj temi počne nekontrolisano brzo da trpće, to može biti znak da se oseća neprijatno i da je uhvaćena u sopstvenoj laži. Na taj način ispoljava stres koji oseća u tom trenutku.

Pročitajte još: Astrolozi upozoravaju: Zapamtite DVA fatalna datuma - 3. i 11. avgust, jer će se dešavati ČUDA!

Dodirivanje lica

Kada neko dodiruje lice, to često znači da mu je neprijatno, ali kada dodiruje vrat, da mu se sviđate.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.