Oglas
· · Komentari: 0
ZNAKOVI PORED PUTA

Šta znači SANJATI da vas PARTNER VARA: Da li vas podsvest upozorava da vam radi iza leđa?

Varanje u snu često vam se može činiti tako stvarnim da zapravo idete da optužite svog supružnika, dečka, devojku ili nekog drugog.

1629365078_kiss-mark-5654536_1920.jpg
FOTO: Piksabej
Oglas

Takvi snovi su krajnje uznemirujući. Često dovode u pitanje vašu vezu. Snovi o neverstvu se retko odnose na varanje, već više na sopstveni osećaj nesigurnosti.

Pa o čemu je zapravo ovaj san?

Varanje u snu upućuje na zanemarivanje

Nedostatak pažnje vašeg partnera može izazvati san u kojem vaš partner ima aferu. Pošto ne obraćaju pažnju na vas, počinjete da mislite da je njihova pažnja usmerena na nekog drugog. Možda vaš partner radi duže ili više putuje ili provodi više vremena u teretani. Sve je nevino, ali vaš san vreme provedeno daleko od vas vidi kao aferu.

 U retkim slučajevima, vaš san o varanju može biti o stvarnoj prevari u vašoj vezi.

Pročitajte još: Šta znači ako nosite PRSTEN NA PALCU? Tumačenje za svaki prst!

Varanje u snu na osnovu straha od napuštanja

Sanjati da vas vaš partner, supružnik ili neko drugi vara takođe ukazuje na vaš strah od napuštanja. Zabrinuti ste za budućnost i da li će vaša druga polovina biti tu za vas. Možda čekate da se vaš parner obaveže prema vama. Često se takvi snovi mogu dogoditi zato što vas je ranije napustio bivši, roditelj ili važna osoba u vašem životu.

Foto: Piksabej

Varanje u snu kao posledica niskog samopoštovanja

Kada se osećate nedostojno, neadekvatno ili da niste u skladu sa očekivanjima drugih, možda ćete sanjati da vas parner vara. Imate slab osećaj sopstvene vrednosti i osećate da nema razloga da vaš partner ostane sa vama. Razmislite sa kim vas partner vara u snu. Da li je ova osoba neko za koga mislite da je na neki način bolji od vas? Da li su lepši, tanji, bogatiji, pametniji itd?

Još jedno tumačenje snova o vašoj nevernosti sugeriše da vaše druge osobe ne zadovoljavaju vaše potrebe. 

Nedostatak poverenja

Poverenje je važan element u vezi. Ako je to poverenje ugroženo, tada možete izraziti sumnju u odnos. Jedna od ovih sumnji može se manifestovati kao preljubnički san. Varanje na osnovu ukazuje na stvarnu prevaru: U retkim slučajevima, vaš san o varanju može biti o stvarnoj prevari u vašoj vezi. Možda previđate znakove ili nagoveštaje koje vaša podsvest hvata da ukaže na to da vaša druga druga polovina nije u potpunosti posvećena vezi. Ili ste možda poricali neverstvo.

Vi varate u snu

Sanjati da ste vi u aferi sugeriše osećaj krivice i izdaje sebe. Ugrozili ste svoja uverenja ili integritet. Ponekad se varanje ne odnosi na vašu vezu, već na situaciju u kojoj ste varali ili u kojoj ste bili nepošteni. Alternativno, vaša afera sa nekim drugim može biti vezana za neki kvalitet ove osobe koji morate uključiti ili priznati u sebi.

Pročitajte još: ZNAČENJE BOJA: Evo šta vaša omiljena boja govori o vama!

Na primer, ako varate svog partnera sa šefom, onda san može značiti vaše želje za kontrolom, moći i autoritetom. Varanje može odražavati intenzitet vaše seksualne strasti; istražujete područja svoje seksualnosti. U ovom scenariju, san može zapravo poslužiti kao potvrda vaše posvećenosti vašoj vezi. Ako se približavate svom datumu venčanja, onda nije neuobičajeno sanjati o erotskim iskustvima sa partnerima koji nisu vaš željeni supružnik. Takav san predstavlja novinu vaše seksualne strasti. Važno je napomenuti da takav san ne znači da ćete zalutati ili da vam san govori da ste sa pogrešnom osobom.

Još jedno tumačenje snova o vašoj nevernosti sugeriše da vaše druge osobe ne zadovoljavaju vaše potrebe. Kao rezultat toga, počinjete da tražite drugde. Osećate da je tamo nešto više.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas