Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗНАКОВИ ПОРЕД ПУТА

Шта значи САЊАТИ да вас ПАРТНЕР ВАРА: Да ли вас подсвест упозорава да вам ради иза леђа?

Варање у сну често вам се може чинити тако стварним да заправо идете да оптужите свог супружника, дечка, девојку или неког другог.

1629365078_kiss-mark-5654536_1920.jpg
ФОТО: Пиксабеј
Oglas

Такви снови су крајње узнемирујући. Често доводе у питање вашу везу. Снови о неверству се ретко односе на варање, већ више на сопствени осећај несигурности.

Па о чему је заправо овај сан?

Варање у сну упућује на занемаривање

Недостатак пажње вашег партнера може изазвати сан у којем ваш партнер има аферу. Пошто не обраћају пажњу на вас, почињете да мислите да је њихова пажња усмерена на неког другог. Можда ваш партнер ради дуже или више путује или проводи више времена у теретани. Све је невино, али ваш сан време проведено далеко од вас види као аферу.

 У ретким случајевима, ваш сан о варању може бити о стварној превари у вашој вези.

Прочитајте још: Шта значи ако носите ПРСТЕН НА ПАЛЦУ? Тумачење за сваки прст!

Варање у сну на основу страха од напуштања

Сањати да вас ваш партнер, супружник или неко други вара такође указује на ваш страх од напуштања. Забринути сте за будућност и да ли ће ваша друга половина бити ту за вас. Можда чекате да се ваш парнер обавеже према вама. Често се такви снови могу догодити зато што вас је раније напустио бивши, родитељ или важна особа у вашем животу.

Фото: Пиксабеј

Варање у сну као последица ниског самопоштовања

Када се осећате недостојно, неадекватно или да нисте у складу са очекивањима других, можда ћете сањати да вас парнер вара. Имате слаб осећај сопствене вредности и осећате да нема разлога да ваш партнер остане са вама. Размислите са ким вас партнер вара у сну. Да ли је ова особа неко за кога мислите да је на неки начин бољи од вас? Да ли су лепши, тањи, богатији, паметнији итд?

Још једно тумачење снова о вашој неверности сугерише да ваше друге особе не задовољавају ваше потребе. 

Недостатак поверења

Поверење је важан елемент у вези. Ако је то поверење угрожено, тада можете изразити сумњу у однос. Једна од ових сумњи може се манифестовати као прељубнички сан. Варање на основу указује на стварну превару: У ретким случајевима, ваш сан о варању може бити о стварној превари у вашој вези. Можда превиђате знакове или наговештаје које ваша подсвест хвата да укаже на то да ваша друга друга половина није у потпуности посвећена вези. Или сте можда порицали неверство.

Ви варате у сну

Сањати да сте ви у афери сугерише осећај кривице и издаје себе. Угрозили сте своја уверења или интегритет. Понекад се варање не односи на вашу везу, већ на ситуацију у којој сте варали или у којој сте били непоштени. Алтернативно, ваша афера са неким другим може бити везана за неки квалитет ове особе који морате укључити или признати у себи.

Прочитајте још: ЗНАЧЕЊЕ БОЈА: Ево шта ваша омиљена боја говори о вама!

На пример, ако варате свог партнера са шефом, онда сан може значити ваше жеље за контролом, моћи и ауторитетом. Варање може одражавати интензитет ваше сексуалне страсти; истражујете подручја своје сексуалности. У овом сценарију, сан може заправо послужити као потврда ваше посвећености вашој вези. Ако се приближавате свом датуму венчања, онда није неуобичајено сањати о еротским искуствима са партнерима који нису ваш жељени супружник. Такав сан представља новину ваше сексуалне страсти. Важно је напоменути да такав сан не значи да ћете залутати или да вам сан говори да сте са погрешном особом.

Још једно тумачење снова о вашој неверности сугерише да ваше друге особе не задовољавају ваше потребе. Као резултат тога, почињете да тражите другде. Осећате да је тамо нешто више.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas