Oglas
· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

Možete li da verujete?! Baka (52) postala internet senzacija zbog TORTE koju je napravila (VIDEO)

Ova baka uspela je da svojim kreacijama i ranije oduševi korisnike društvenih mreža, ali poslednja njena torta nadmašila je sve dosadašnje

1595331347_chicken-dinner-food-lunch-3688.jpg
Foto: Pexels
Oglas

Nakon što je neverovatno realno uspela da uz pomoć poslastičarskih krema, boja i marcipana napravi kanticu piletine i krompirića, a i avokado, njena je torta u obliku sirove piletine obišla je društvene mreže.

Pročitajte još: BIO SAM U PRAVU! Da li ste jedan od onih koji to GOVORE? Nije dobro!

U stvari se radi o torti od vanile obloženoj čokoladnim ganacheom i glazurom. Munro je otkrila i kako je za prsa da bi izgledala masna,  koristila votku koju je mešala s bojama za kolače. Kreativna baka 10-godišnje devojčice svoj je konačan proizvod ponudila porodici, ali oni nisu baš svi regovali oduševljeno. 

Baka (52) inspiraciju pronalazi na Facebooku i Jutjubu, a od sastojaka za ovaj kolač, koristila je miks za kolače, čips od čokolade, krem, žutu, narandžastu i crvenu boju, glukozu i votku da bi dobila protein.

Inspiraciju je pronašla kod Ben Kulena, koji je poznat po tome da kolače oblikuje kao da su pravi predmeti.

- Videla sam ove pileće grudi kod njega i rekla ovo moram da napravim, izgleda tako kul - rekla je Alisa. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas