Oglas
· · Komentari: 0
MRŠAVLJENJE

Fit izgled i zdrave navike: Izbacite TOKSINE iz tela i smršajte uz DIJETU koju drži Megan Markl

Samo nekoliko sastojaka potrebno je za napitke koje Megan Markl uzima tokom dijete i detoksa!

1638000481_megan.png
Foto: Printskrin/Jutjub/TODAY
Oglas

Iako se Megan Markl porodila drugi put u junu, kada je na svet donela malu Lilibet, njeno pojavljivanje u javnost krajem leta oduševio je fanove širom sveta jer se vrlo brzo vratila u formu posle trudnoće.

Najviše je iznenadila smelim izborom bele mini haljine, u kojoj je njena vitka linija posebno došla do izražaja.

Pročitajte još: Mit ili istina: Da li se uz pomoć ANANASA može smršati?

Savršenu figuru bivša vojvotkinja od Saseksa održava zahvaljujući detoks napicima koje pije svakog dana. Uz pomoć njih, Megan ima dovoljno energije, a pritom i mršavi. Svakog jutra ona pije vanila šejk sa borovnicama, u kojem je osnova proteinski prah.

U ovaj šejk Megan dodaje pola šolje borovnica, kašičicu cimeta u prahu, malo čija semenki, i potom prelije sa pola šolje kokosove vode i pola šolje bademovog mleka.

Sve to treba dobro izmiksati u blenderu i popiti ujutru na prazan stomak.

"Hrana može i da leči", rekla je Megan u jednom intevjuu pre nekoliko godina, i dodala: "Često izmešam samo malo bobičastog voća, manuka meda i polena - to mi je omiljena hrana."

NJen detoks uključuje i "zeleni sok za mršavljenje", koji se pravi od polovine jednog manga i malo soka limuna, kurkuminog praha i kokosove vode. Sve sastojke izmiksuje u blenderu, i pije ih odmah.

Program detoksa na kojem je Megan Markl je u velikoj meri i naučno zasnovan

Naime, borovnice su prava superhrana jer imaju malo kalorija, pune su antioksidanata, a regulišu nivo šećera u krvi i pomažu kod stomačnih tegoba.

S druge strane, cimet ima antivirusna i antibakterijska svojstva, a deluje i kao probiotik, dok čija seme obara visok pritisak i potpomaže zdravlje kostiju.

U kokosovoj vodi i bademovom mleku ima malo kalorija, a dosta vitamina i kalcijuma.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas