· · Komentari: 0
TOPLI NAPITAK

Najzdraviji čaj na svetu! Leči i prehladu i KANCER

Ispijanje čaja najbolja je dnevna rutina koju treba da usvojite, posebno tokom zimskog perioda

1607637549_caj.png
Foto: Pixabay

Origano je jedna od najlekovitijih biljaka, koju nam priroda nudi. U lekovite svrhe koristi se bilo svež ili sušen, a zbog svoje delotvornosti već hiljadama godina unazad koristi se u svrhe lečenja.

Pročitajte još: RUSKI lekari tvrde: Čaša TOPLE SLANE VODE oslobađa organizam od otrova

Ova biljka je svojevrsni antioksidans, deluje kao antitumorski, antiinflamatorni lek.

Pročitajte još: RUSKI lekar Torsunov tvrdi: Lezite na vreme, u suprotnom – vaša INTELIGENCIJA OPADA

Najčešći način lečenja origanom je ispijanje čaja, a  priprema se i od sveže biljke i od sušene. Priprema se od 1 do 2 kašike origana, koje se sipaju u ključalu vodu. Ostavi se da odstoji oko 5 minuta, a zatim se procedi i pije. Preporuka je da se ovaj čaj pije 3 puta dnevno.

Ova biljka je svojevrsni antioksidans, deluje kao antitumorski, antiinflamatorni lek

Pročitajte još: Košta 40 dinara i PROVEREN je zimski ruski lek za podizanje imuniteta

Obzirom da je antikancerogen, preporučuje se ispijanje jedne kašičice origana svakodnevno kako bi se sprečila pojava teških oboljenja.

Čaj od origana leči i ublažava simptome gušenja, kašlja i prehlade, potom artritis, bolu u mišićima i zubobolju. Odličan je i kod lečenja probavnih smetnji, nadimanja i gorušice. Ublažava menstrualne grčeva i infekciju mokraćnih kanala.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.