Oglas
· · Komentari: 0
PRIRODNI PREPARATI

Opasna helikobakterija ubija se PRIRODNIM PREPARATIMA: Tri prirodna ulja koja će vam olakšati život

Ulje masline, kvalitetno i hladno ceđeno, dokazano uništava i bakterije koje su postale otporne na antibiotike...

1626771580_Depositphotos_324240838_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Infekcija helikobakterijom prati ljudsku vrstu hiljadama godina unazad, naseljavajući organe koji služe za unos i varenje hrane, pre svega želudac i usnu duplju. Ono što je posebno opasno je činjenica da kod većine zaraženih ovom bakterijom infekcija je potpuno asimptomatična, bez jasnih pokazatelja, ali istovremeno može dovesti i do kancera na želucu ili dvanaestopalačnom crevu.

Pročitajte još: Kraljevska biljka koja leči nesanicu jednom šoljom čaja

Osim toga, masovnim korišćenjem različitih antibiotika, ova bakterija postala je otporna na većinu farmaceutskih medikamenata pa je okretanje prirodnim preparatima postala jedina mogućnost potpunog izlečenja i izbacivanja ove bakterije iz organizma.

Donosimo vam savete kako da sa tri prirodna ulja očistite svoju usnu duplju i organe za varenje hrane i rešite se ove opasne bakterije.

Pročitajte još: Najbolje osveženje za tropske dane NIJE voda, već LUBENICA

Maslinovo ulje

Ovo ulje sadrži polifenole koji sprečavaju heliko bakteriju da dalje stvara oštećenja na sluzokoži creva i ublažava simptome infekcije. Ulje masline, kvalitetno i hladno ceđeno, dokazano uništava i bakterije koje su postale otporne na antibiotike.

Pročitajte još: Čaša soka od PARADAJZA menja šaku lekova

Redovno konzumiranje maslinovog ulja sprečiće i stvaranje duodenalnog ulkusa. Svakoga dana, dodajte po jednu kašiku maslinovog ulja u omiljena jela, a posebno u salate.

Ulje crnog kumina

Crni kumin je biljka za koju je Muhamed rekao da “leči sve osim smrti”. Danas ima veliku primenu i često se koristi kao dodatak u ishrani ali su brojna istraživanja pokazala i njegove zdravstvene pogodnosti. Ulje crnog kumina snižava holesterol i šećer u krvi, održava bubrege aktivnim, pomaže u stabilizaciji imunog sistema. Ulje crnog kumina pomaže kod procesa varenja i efikasno reguliše probavu.

Pročitajte još: Vera (71) nikada ne ide kod doktora i ništa je ne boli. Pije samo jednu stvar

Ulje divljeg origana

Ulje divljeg origana posebno se preporučuje kod infekcija urinarnog, respiratornog i probavnog trakta, a kao snažan antioksidans doprinosi jačanju našeg imuniteta. U kombinaciji sa uljem crnog kumina zbog svojih antiseptičkih i antibiotskih osobina može pomoći da se zauvek rešite uporne infekcije izazavne heliko bakterijom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas