· · Komentari: 0
LEK IZ PRIRODE

Rešite se heliko BAKTERIJE koja izjeda vaš STOMAK: Laneno seme, kupus i moćna ČUVARKUĆA za čišćenje organizma (RECEPTI)

Heliko bakterija je izazivač bolesti koje su povezane sa želucem, zbog čega se smatra najvećim neprijateljem ovog organa.

1628111748_Depositphotos_222512018_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

Heliko bakterija je veoma sitan, u obliku zapete, izrazito pokretan i Gram negativan bacil. Heliko bakterija je spiralna bakterija koja je nađena na sluznici želuca. Jedina je bakterija koja može preživeti u izrazito kiselom želudačnom sadržaju, sa vrlo malo kiseonika, pri temperaturi od 37 stepeni Celzijusovih.

Pročitajte još: Ruski lekar LAZAROV: Gospina trava pomaže kod ONKOLOŠKIH OBOLJENJA

Osim na želudačanoj sluznici, otkriven je i na ranicama na sluznici usne šupljine, u zubnim naslagama, u pljuvački, a dokazan je i u stolici.

Laneno seme

Laneno seme je prepuno nutrijenata i lako svarljivih vlakana pa se često preporučuje svima da ga češće unose u telo, a posebno pacijentima koji imaju bilo kakav problem sa digestivnim traktom. Osobe sa heliko bakterijom u crevima će nakon konzumiranja semenki lana vrlo brzo osetiti olakšanje, a važno je da ih pre toga samelju u blenderu.

Pročitajte još: NAJGORE stvari koje konzumirate UJUTRU su KAFA I JOGURT: Promenite ove navike i istopićete SALO sa stomaka! 

Preliti 1 kašiku lanenog semena sa 200 mililitara ključale vode. Poklopiti i ostaviti da odstoji 2 do 3 sata. Procediti i uzimati po 1 supenu kašiku pre svakog obroka. Tako dobijena sluz ima pozitivan uticaj na želudac, jer obavija zidove zeluca i umanjuje bol.

Biljka čuvarkuća

Ovo je biljka koja se često može videti u našim krajevima, a pored toga što je vrlo otporna, takođe je izuzetno zdrava za čitav digestivni trakt. Osim što poboljšava varenje, čuvarkuća ublažava i simptome infekcije u crevima izazvane aktivnošću heliko bakterije nalik bolovima u predelu abdomena.

Pročitajte još: Ruski lekar LAZAROV: Gospina trava pomaže kod ONKOLOŠKIH OBOLJENJA

Samleti 300 grama listića biljke i pomešati sa dve kašike kvalitetnog meda. Svako jutro uzeti po jednu kašiku pre doručka.

Sok od kupusa

Iscediti sok iz manje glavice kupusa. Konzumirati po pola čaše sat vremena pre obroka. Sok od kupusa je  pogodan za obnavljanje tkiva. U oba slučaja, i kod povišene ili snižene kiselosti  napravite smesu, koja odlično štiti želudac i umanjuje bolove. Uzmite po 1 kašiku meda, maslaca, kakao praha, pasjakovine, ulja i 1 jaje. Sve dobro promešajte. Uzimati po 1 kašiku pre jela, 3 puta dnevno. Čuvati smesu u frižideru.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.