· · Komentari: 0
LEK IZ PRIRODE

Imate BOLNE MENSTRUACIJE? Tri čaja iz prirode rešiće problem za 10 MINUTA

Kada je reč o lečenju ženskih bolesti, pacijentkinjama pre svega preporučuje da se obrate ginekologu, ali se kao dopunska terapija često mogu da se koriste preparati lekovitog bilja.

1602888606_caj.png
Foto: Pixabay

Menstrualne tegobe mogu biti toliko jake, da pojedine žene ne mogu da stoje na nogama, niti da se isprave. 

Pročitajte još: EKSKLUZIVNO: Drevni LEK monaha sa Svete Gore koji "DIŽE iz MRTVIH" (RECEPT)

Pročitajte još: Sveštenstvo RUSKOG MANASTIRA otkriva narodni lek za PREVENCIJU RAKA

Nedostatak pojedinih vitamina može da pojača ženske mesečne tegobe, a uzimanje vitamina B1 odnosno tanina deluje na smanjenje menstrualnih bolova. Ovaj vitamin se nalazi u gotovo svim namirnicama, a dobar izvor su suve obogaćene žitarice, ovsena kaša i semenke suncokreta.

Tokom velikih bolova preporučuje se i ispijanje čajeva od biljaka koje sadrže dosta tanina.

Tokom velikih bolova preporučuje se i ispijanje čajeva od biljaka koje sadrže dosta tanina. Čak i žene koje pade od neplodnosti prelaskom na lekovito bilje sa drugih medicinskih preparata na kraju uspeju da ostvare trudnoću.

Pročitajte još: PREDLAŽEMO recept za izletnike: Čorba od ČIČKA, kafa od MASLAČKA, a namaz od OVE biljke

Lekoviti čajevi za žene

Čajevi koji se preporučuju su od sledećih lekovitih biljaka: čaj od lišća maline, hajdučke trave, kantariona i od žalfije. Takođe, za bolne menstruacije se preporučuje i macinaa trava, koja se isto može konzumirati kao čaj.

Pročitajte još: Ruski naučnici OTKRIVAJU: Ovaj KOROV pomaže u lečenju KORONE!

Čaj od hajdučke trave priprema se tako što kašiku hajdučke trave treba preliti sa 250 mililitara vruće vode, ostaviti da odstoji tri do pet minuta. Može se piti tokom celog dana.

Čaj od lišća maline priprema od suvog ili svežeg lišća maline. Lišće se prelije sa 250 mililitara ključale vode u kojoj treba da odstoji odstoji 10 minuta. Piti najmanje tri puta dnevno tokom tajanja menstruacije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.